Huawei засне фотосесия за новия самостоятелен албум на Михаела Филева

Huawei засне фотосесия за новия самостоятелен албум на Михаела Филева

Фотосесията към новия албум на Михаела Филева - "Нова страница", е заснета със смартфон. За иновативното решение бе избран Huawei P20 Pro, който е първият модел с тройна основна камера. Флагманът на Huawei предлага тройна Leica камера от ново поколение с 40-мегапикселов сензор, с 5x хибридно приближение и стабилизация на изображението и с рекордно голям физически размер на сензора и пикселите, съответно 1/1.7 инча и 2 μm. Това позволява на устройството да покаже отлични резултати при сцените със слабо осветление, достигайки ISO 102 400.

Насочеността към професионалните фотографи се подчертава и от наличния RAW режим и подобрената обработка на шума в кадрите. Новост е изкуственият интелект, който разпознава сцените и обектите за прилагане на оптималните настройки и разчита на специален блок в чипсета Kirin 970. С Huawei P20 Pro са заснети фотосите за обложката и всички останали визии от албума. Телефонът е използван и за кадъра за плаката на Михаела Филева, който е приложен към диска. Иновативната фотосесия е дело на фотографа Вера Гоцева – Lomovera, който нагледно демонстрира как мобилната фотография практически достигна като качество професионалните камери.

Премиерата на "Нова страница" ще бъде на 29 май от 19:00 часа в Sofia Live Club, когато музикалните фенове ще чуят за първи път на живо новите парчета, както и най-големите хитове на певицата.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция