И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

И А1 има мобилен план с неограничени минути и мегабайти

А1 представи новия мобилен план A1 Unlimited, който включва неограничени минути и мегабайти , а освен дава неограничени SMS и MMS в България и в роуминг в ЕС. Предложението на компанията осигурява и неограничена скорост на изтегляне да данни.

До края на април A1 Unlimited ще се предлага на промоционална цена 34.99 лева на месец при двугодишен абонамент. Таксата може да бъде намалена с два лева всеки месец, ако потребителите заплащат своята сметка онлайн през Моят А1. Освен неограничените минути и мегабайти без лимит на максималната скорост, Unlimited включва 200 международни минути към ЕС и дигитални услуги като Xplore TV GO, A1 Wallet, HBO GO и др.

Планът е част от новите мобилни тарифи на телекома. Те включват общо пет плана на име A1 ONE и предлагат разнообразие от включени минути и мегабайти на максимална скорост. Цените им започват от 14.99 и достигат 31.99 лв на месец, като потребителите на A1 ONE могат да вземат не само два лева отстъпка от месечната си такса, но и 1000 МВ бонус при плащане онлайн през Моят А1.

Потребителите вече могат да избират ползваните услуги през мобилното приложение Моят А1 и уеб версията му на A1.bg. Всеки план има включен различен брой позиции Select за допълнителни услуги, които варират от една до четири.

Абонатите на А1 ONE ще могат да добавят и „Трафик пакети“ от 10 000 MB, които да се използват за услуги като Deezer, HBO GO, чатове, социални мрежи и други. Броят на „Трафик пакетите“ отново варира според плана. Абонатите на A1 Unlimited и A1 ONE могат да променят своя избор от услуги на всеки 30 дни.

 • По моя случай - пуснах молба за препразглеждане на фактура.

  За таксата за стария тарифен план сте прави, тя е била в предишната фактура още, но кой да гледа.
  А пакетът мобилен интернет погрешка е останал от стария тарифен план. Пуснаха ми кредитно веднага, така че вече всичко е изчистено. Евала, че за по-малко от 1 работен ден ми обърнаха внимание.
  nzim
 • Периодът между 14.3 и 10.4 е отразен в предната ти фактура, защото е предплатен. единственият остатък от този педиод е това, което са ти върнали.
  Няма да коригират нищо, защото фактурата е съвсем коректна. Освен, отново подчертавам, тази такса за интернет, която е неясна.
  NSWDG
 • Да, имал съм я, но имах 100% отстъпка върху нея според предишния ми план. Отново проверих в Моят А1 и нямам активни интернет пакети.

  Второто странно нещо е, че по никакъв начин не виждам да ми е фактуриран периодът между 14.03 и 10.04, което ме навежда на мисълта, че мога да очаквам още 1 фактура. Ще пиша на съпорта им във фейсбук, ако могат да ми обяснят нещата и в същото време си пускам молба за преразглеждане на фактура. Този месец 45 лв не е драма. Ами ако решат и другия 45?
  nzim
 • Благодаря! Разбира се, че ще говоря с тях, просто исках да видя дали някой се е сблъсквал с подобно нещо.
  Но тази такса за интернет пакет е притеснителна със сигурност. В моят а1 нямам активиран пакет. А и планът ми е с неограничен нет и просто няма логика.
  Да,и аз мислех че досега си я имал,щом е нова,провери договора и им звънни
  osil
 • Благодаря! Разбира се, че ще говоря с тях, просто исках да видя дали някой се е сблъсквал с подобно нещо.
  Но тази такса за интернет пакет е притеснителна със сигурност. В моят а1 нямам активиран пакет. А и планът ми е с неограничен нет и просто няма логика.
  nzim
 • Някой получил ли е фактура след преподписването?

  Днес ми издадоха такава за 45 лв. Зануляват ме на 14-то число. Подписах на 10-ти. Старият ми тарифен план беше 18 лв месечно. Новата фактура не би трябвало да ми е повече от 20 и няколко лева.

  Без ДДС:
  wut.jpg

  Имам още 7 дни право на отказ и ще го ползвам, ако се налага.
  Предплаща се затова когато имате смяна на плана първата фактура е може да е по-висока. В случая имаш една пълна месечна такса и една частична месечна такса. Не виждам нещо притеснително. Внимателно си четете договора ако та всичко е точно няма да има врътки при фактурите. Ако имаше някакво съмнение обаждаш се на оператор или си пускаш мейл до customer suppport и ще ти отговарят.
  ivanovbg
 • Май се плащаше предварително една такса и затова е голяма сумата.Виж 1-ви ред таксата е за месец напред
  osil
 • Аз получих и всичко беше точно толкова, колкото очаквах. Никакво разминаване.
  Единственото, което е хикс според мен в твоята разбивка е тая такса 5лв без ддс за мобилен интернет. Да нямаш някакъв активиран пакет?
  NSWDG
 • Някой получил ли е фактура след преподписването?

  Днес ми издадоха такава за 45 лв. Зануляват ме на 14-то число. Подписах на 10-ти. Старият ми тарифен план беше 18 лв месечно. Новата фактура не би трябвало да ми е повече от 20 и няколко лева.

  Без ДДС: [attachment=0]wut.jpg[/attachment] Имам още 7 дни право на отказ и ще го ползвам, ако се налага.
  nzim
 • При подписване в офис явно съобщават веднага на А1. Моя се активира след 20 минути. Не знам ако куриер го носи до вас как ще е. По принцип когато уточнявахме договора по телефона ми казаха че новия план влиза ДО 24 часа след подписването
  anonim4o
 • Половин час след подписване в Спиди смс извести че A1 unlimited е активен.
  veskobravo
 • Колко време след получаването на договора от куриера ви активираха плана?
  vstorm
 • При прехвърляне на номер от друг оператор дали мога да взема устройство на цена, която я няма в сайта? Aко се попазаразиш, май да. Тея месеци дават различни оферти за пренасящи се. Ако им кажеш, че във Виваком ти го дават по-евтино може и да смъкнат цената. Пробвай в няколко офиса и на *88/123.
  ivobel721
 • При прехвърляне на номер от друг оператор дали мога да взема устройство на цена, която я няма в сайта?
  EXCLUSIVEEE
 • Ето за кви цени иде реч в Америка при unlimited... В България сме пей сърце!
  https://www.androidcentral.com/best-unlimited-plan
  При средна работна заплата от 4-5000 $
  И при тях е пей сърце
  Мда, и при средна цена за квартира ~2000 долара..
  като започнете с тези сравнения имам чувството, че наистина просто нарочно игнорирате фактите...
  radko89
 • Щом те устройва, действай. Планът наистина е добър. Стига неограничената скорост да не окаже влияние на мрежата.
  Ако Виваком намалят и аз ще преподпиша, иначе нямам зор за сега.
  Вито
 • Абе и трите оператор най после имат адекватни unlimited планове, но А1 за сега е напред. Надявам се и другите да намалят на 35 кинта без ограничения в скоростта като видят що народ преподписва на А1. Обаче чух, че мрежата на теленор на места се сривала след пускането на тея планове, не знам ако няма ограничения какво ще е... Аз съм на Виваком още 20 месеца,но ще си платя неустойка минимум около 100 лв,и се местя в А1 неограничен в комбинация с Телевизия и ще плащам 28 лв за плана с онлайн плащане.А във Виваком ,ако преподпиша,пак ще е 35 лв,дори в комбинация , при онлайн плащане намаля само 0.33 лв за плана,защото плащам още 2 карти и общо отстъпката е 1 лв.И покритието на А1 в къщи е много по-добро.
  dimitrov68
 • Абе и трите оператор най после имат адекватни unlimited планове, но А1 за сега е напред. Надявам се и другите да намалят на 35 кинта без ограничения в скоростта като видят що народ преподписва на А1. Обаче чух, че мрежата на теленор на места се сривала след пускането на тея планове, не знам ако няма ограничения какво ще е...
  Вито

 • И да не мислиш, че тази заплата ще ти стигне за много неща. Равнява се на това да взимаш около 2к лв тук. Няма да си беден, около средното.
  Милсиш ли, че производителя на оборудването го интересува колко е средната заплата тук? :)
  Щом цените тук са различни от Америка , явно някой се интересува от стандартните.
  Да, оперативните разходки (заплати, ток) са по-ниски разбира се. Но при 5Gто основното са капиталовите разходи..
  khristov


 • При средна работна заплата от 4-5000 $
  И при тях е пей сърце
  И да не мислиш, че тази заплата ще ти стигне за много неща. Равнява се на това да взимаш около 2к лв тук. Няма да си беден, около средното.
  Милсиш ли, че производителя на оборудването го интересува колко е средната заплата тук? :)
  Щом цените тук са различни от Америка , явно някой се интересува от стандартните.
  danilov