И Motorola има специални оферти за 8 март

И Motorola има специални оферти за 8 март

И тази година Motorola ще отбележи 8 март с промоционални предложения на избрани смартфони, които да зарадват дамите. Селекцията от оферти включва новата версия на знаковия сгъваем телефон razr, шампионите в бюджетния клас moto e6s и e7 plus, мощният g9 power, както и телефонът с безкраен дисплей и изскачаща камера one fusion+.

Сгъваемият razr е на цена от 999 лв. и подарък кожен калъф от официалния онлайн магазин на Motorola. Телефонът разполага с 6.2" основен сгъваем pOLED дисплей и 2.7" gOLED външен Quick View дисплей за още по-лесно и удобно управление, а процесорът Snapdragon 710 е комбиниран с 6GB RAM и 128 GB памет за файлове.

Снимки и спецификации на Motorola razr 2019 тук

Веригата Технополис се включва с празнични оферти за телефони Motorola, а намаленията важат до 11 март. Така например moto e6s с 4/64GB памет е на цена 219 лв. Устройството има 13 MP двойна камера с бърз фокус и сензор за дълбочина, 6.1" Max Vision HD+ дисплей и 8-ядрен процесор за гладка работа на всички приложения.

Ако търсите нещо по-различно moto e7 plus може да се вземе за 245 лв. в оранжево или синьо. Устройството предлага 48 MP двойна камера, 5000 mAh батерия поне 2 дни работа и 6,5" Max Vision HD+ дисплей за подобрено изживяване.

В Технополис на изгодна цена е достъпен и moto g9 power. Смартфонът се предлага за 358 лв. в зелено и лилаво, а сред отличителните му черти са 6000 mAh батерия, 64 MP тройна камера, 6.8" Max Vision дисплей и 128 GB памет за любимото ви съдържание.

Снимки и спецификации на Motorola Moto E7 Plus тук

Моделът one fusion+ предлага отличителен дизайн и може да се вземе за 439 лв. в синьо и бяло. Смартфонът ще ви изкуши с 64 MP четворна камера, 5000 mAh батерия, 6.5" Total Vision Full HD+ дисплей с HDR10 и селфи камера, скрита в подвижен механизъм. Устройството разполага и с високоговорител, който обещава 4х по-добри ниски честоти, по-ясни вокали и по-качествен звук дори и при максимално усилване.

Оферти на деня