И Telenor започва да предлага HTC U11

От днес камерафона HTC U11 вече може да се намери и сред продуктовите предложения на Telenor. Телекомът посочва, че ще предложи устройството първо в черен цвят, а по-късно този месец очаква и белия вариант. Цената на устройството е 1039,99 лв. при плащане в брой или 50,99 лв. на месец при лизинг с двугодишен договор за абонаментен план “Тотал 44.99”. В момента в сайта на компанията все още липсва информация за цената с другите планове на компанията, но очакваме да се появи по-късно днес. Припомняме, че от края на миналата седмица HTC U11 се предлага и от "Мтел". VIVACOM също е обявила цена в каталога си - 49,90 лв. на месец или 1089,90 лв. при плащане в брой с план Smart U.

Аксесоари за:

За HTC U11 вече писахме многократно, но все пак нека повторим основните му особености. Разполага с водоустойчив корпус от метал и стъкло, 5,5” Quad HD дисплей със стъкло Gorilla Glass 5, чипсет Snapdragon 835, 4GB RAM, 64GB разширяема памет, 16МР камера за селфита и 12МР основна камера с ултрабърз автофокус и оптична стабилизация на изображението, която осигури на устройството първо място във фотографската класация на DxOMark. Телефонът е снабден с 3000 mAh батерия и предлага специални сензори за натиск в страничната рамка, които позволяват управление на различни функции чрез стискане.

  • И аз се чудих, когато четох какво си писал, как, по дяволите, ти е паснал толкова малък телефон. Голям човек си ти, ей! :D
    muamamu1
  • Моя грешка! Значи съм гледал ултрата с 5,7". Затова ми е паснал така добре.:D
    Ванката
  • Така пише в каталога, а в сайта не го намирам още.
    chilko