Играта Mario Kart Tour вече е достъпна за iOS и Android

Играта Mario Kart Tour вече е достъпна за iOS и Android

От днес потребителите на iOS и Android могат да изтеглят мобилната игра Mario Kart Tour, която е безплатна, но включва много възможности за покупка на допълнително съдържание. Една от тях не беше известна до този момент – това е Gold Pass, който срещу месечен абонамент от 10.99 лв. предлага различни бонуси и значки, а освен това отключва по-бърз 200cc режим.

Това е напълно опционална покупка, а играта може да се играе напълно безплатно. Компанията предлага и двуседмичен тестов период на този абонамент, преди да започне да таксува потребителите. Така или иначе цената не е малка и то за нещо, което не дава достъп до по-интересното съдържание като герои, картове и глайдъри, които могат да се спечелят с каране или да се купят чрез допълнителни микро трансакции.

Периодично получавате и възможност да получите награда в играта в замяна на 5 рубина (или 10 опита за 45 рубина), които освен да се спечелят, могат да се закупят с реални пари (на цена между 4.49 и 149.99 лв). По случай старта на играта има и специална оферта, която срещу 43 лева осигурява 45 рубина, 5 звездни билета и гарантирано отключва Mario като герой в играта.


Оферти на деня