Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за октомври

Sony обяви безплатните игри в PlayStation Plus за октомври

Краят на септември идва с новината за безплатните игри, които през октомври ще получат абонатите на услугата PlayStation Plus. И предложенията определено си струват. Това са The Last of Us Remastered и MLB The Show 19, които ще допаднат на търсещите различни забавления – сървайвъл екшън игра със зомбита или пък спортни предизвикателства в света на бейзбола.

The Last of Us Remastered идва точно навреме, за да ни подгрее за The Last of Us Part II, която ще излезе през февруари догодина. Играта впечатлява със своята графика и драматична история, като ви поставя в ролята на 14-годишната Ели, която заедно със своя спътник Джоел се опитва да оцелеe на променената от глобална пандемия планета. Изданието включва The Last of Us и самостоятелното допълнение The Last of Us: Left Behind.

MLB The Show 19 е за феновете на бейзбола, които в Европа определено не са много. Играта осигурява възможност за забавления с най-важните моменти в историята на бейзбола, но и дава възможност да покажете уменията си в цял игрови сезон. Има и възможност да изградите свой играч, който да се издигне в MLB. През следващия месец играта ще получи и допълнително съдържание, а за всички, които се впишат в нея между 1 и 31 октомври, ще има допълнителни изненади.

The Last of Us Remastered и MLB The Show 19 ще могат да се изтеглят PlayStation Store между 1 октомври и 4 ноември. Междувременно имате още няколко дни да се сдобиете с актуалните безплатни заглавия за септември – Batman: Arkham Knight и Darksiders III.

Източник: PlayStation

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция