Играта Ratchet & Clank е безплатна до 1 април, ще получи ъпдейт за PS5

Играта Ratchet & Clank е безплатна до 1 април, ще получи ъпдейт за PS5

Преди повече от месец писахме, че Sony продължава кампанията Play At Home, която ще предложи безплатни игри за PlayStation без да е необходимо да имате абонамент за PlayStation Plus. Първото заглавие е забавната семейна игра Ratchet & Clank, която може да се заяви безплатно до края на този месец. Това означава, че имате още няколко дни да я вземете, но освен това има и друг стимул да го направите.

Вчера разработчиците от Insomniac Games обявиха, че през април ще пуснат безплатен ъпдейт, който ще позволи на играта да работи при 60fps в PlayStation 5, което е приятен бонус за притежаващите новата конзола или планиращите да се сдобият с нея. Припомняме, че през лятото играта ще получи продължение, което ще излезе ексклузивно за PS5.

Междувременно не забравяйте, че Sony подарява още 10 чудесни игри за PS4. 9 от тях могат да се заявят още сега, а на 19 април ще може да се вземе и Horizon Zero Dawn Complete Edition. Можете да заявите игрите и без абонамент за PlayStation Plus, а след това те ще останат завинаги ваше притежание.