Информация за пет нови телефона от Samsung

Информация за пет нови телефона от Samsung
С наближаването на мобилния конгрес, когато очакваме да видим доста нови устройства на щанда на Samsung, започнаха да се появяват подробности за все по-различни непознати продукти на компанията. Този път, благодарение на сравнителни тестове в GLBenchmarks, научаваме за пет нови попълнения към портфолиото на корейската компания. Четири от устройствата са част от серията Galaxy - Galaxy Pocket 2, Galaxy Star, Galaxy Young и Galaxy Frame.

Първото устройство е GT-I9150 с дисплей с qHD резолюция, 1,2GHz процесор BCM28155 Broadcom и графично ядро VideoCore IV. Работи с Android 4.1.2 Jelly Bean. Galaxy Pocket 2 е с процесор Broadcom с работна честота 850Mhz, графичен чип VideoCore IV, дисплей с резолюция 320 х 240 пиксела и отново Android 4.1.2.

Galaxy Star, Young и Frame също работят с Android 4.1.2 Jelly Bean. За Galaxy Star се посочва процесор Speadtrum и графичен ускорител Mail-300, а дисплеят му е с резолюция 320 х 240 пиксела. Galaxy Young обаче обещава повече производителност с процесора си Qualcomm с работна честота 1GHz и графично ядро Ardeno 200. Разполага и с дисплей с HVGA резолюция. За Galaxy Frame се вижда процесор Broadcom с честота 1GHz, графичен ускорител VideoCore IV и отново HVGA резолюция на дисплея. Frame обаче ще има и версия с NFC възможности.

http://www.sammobile.com/2013/02/01/upcoming-devices-by-samsung-make-appearances-in-benchmarks/