iPhone 12 не поддържа 5G в двусимов режим

iPhone 12 не поддържа 5G в двусимов режим

Телефоните от серията iPhone 12 няма да имат достъп до 5G мрежи, когато работят в двусимов режим - в този случай ще е възможна връзката само към 4G LTE мрежи. Това става ясно от вътрешен обучителен документ, който беше споделен в Reddit от служител на Apple.

Според MacRumors информацията е автентична, но заедно с това сайтът споделя и нещо друго, което идва от Verizon - по-късно тази година Apple се кани да пусне ъпдейт, който ще активира 5G дори и в двусимов режим. Операторът посочва, че ползващите eSIM трябва да извадят другата карта, за да ползват 5G.

Телефоните поддържат едновременна работа с физическа SIM карта и с eSIM, така че могат да се ползват с две SIM карти. Припомняме, че eSIM вече се поддържа от два от българските оператори. Очакваният ъпдейт ще позволи на потребителите да имат достъп до 5G и без да махат или изключват едната карта, но това едва ли вълнува потребителите в България.

Източник: MacRumors

  • Източник:

    [img]https://i.imgur.com/gWF00ex.jpg[/img]
    ilkor
  • Apple просто намалява, като не ни дава зарядно устройство. Ако искаха да спасят околната среда, защо да не ни дадат талон в кутията за зарядно устройство, което да вземем в магазина за ябълки? Те могат да бъдат изпратени на едро до магазина с минимални опаковки, които не би трябвало да изглеждат изискани, и да бъдат раздавани на клиенти без кутия. Не ме интересува, че зарядното не е включено, просто мразя да ме лъжат, а след това да ми казват, че е за някаква голяма алтруистична кауза, когато наистина те спестяват само един долар. и последно дизайна е на 5ес от преди години и беше нормално да се разминат с една ръбата рамка от 5-цата но тогава другите телефонни компании нямаха с какво да се конкурират с айфона но през 2020година това е не е така а дори точно обратното разбирате ли че вече ейпъл взе за мезе клиентите си ако не го разбирате жалко!
    Foxcore