iPhone 5 ще е по-добър от Samsung Galaxy S III според Foxconn

iPhone 5 ще е по-добър от Samsung Galaxy S III според Foxconn
Шефът на Foxconn споделя пред China Times, че всички потребители, които искат да имат най-добрия телефон на пазара, трябва да изчакат премиерата на iPhone 5, защото той ще е в състояние да засрами новия Samsung Galaxy S III. По време на среща на акционерите на Foxconn пък Тери Гоу е казал, че очаква през следващите три до пет години Foxconn, с помощта на технологиите на Sharp, да заеме голяма част от позициите на Samsung на пазара. През 2010 г. Samsung обвини няколко от тайванските си конкуренти в картелно споразумение за цените на плоските панели, така че от Foxconn със сигурност не хранят само топли чувства към корейската компания. В същото време обаче Гоу споменава и че заводът на Sharp в Сакай, в който Foxconn има дял от 46,5%, е сключил ексклузивно споразумение с Corning по отношение на стъкло Gorilla за големи панели. Последното означава, че по всяка вероятност други компании няма да могат да използват устойчивия материал за собствените си продукти.

http://focustaiwan.tw/ShowNews/WebNews_Detail.aspx?Type=aTOD&ID=201206190034

Препоръчани оферти

Аксесоари за:
 • Понятието "най-добър" варира в големи диапазони при телефоните. Всеки има различни предпочитания, това което е най-добро за един, може да е от никаква ползва за друг... ;)
  Вито
 • Остава и да не е. iPhone ще държат още дълго време качество на услугата.
  frani_glass
 • Според мен титлата "най-добър" не се дава след сравнение на хардуера (процесор, видео, памет), който в повечето случаи е почти еднакъв, в малки изключения. Бих подредил така параметрите определящи "най-добрия" по значимост: 1. ОС, софтуер, екосистема 2. Дисплей, размер, резолюция, технология 3. Изработка, материали, усещане, дизайн 4. Цена, цената е много важна, но общо взето ни е ясно какви пари ще струва новия iPhone
  osama11
 • По голяма простотия от този не бях чел, Те досега не направиха по добър телефон а сега изидинпат ще наваксат изоставането:D:P
  Beчния
 • Какъвто и хардуер да му сложат, остава си факта, че е с iOS, така че - не, мерси.:|
  Kaiser Soze
 • Аз лично очаквам Cortex-A15 в iPhone 5, което автоматично ще го направи много по-добър от Galaxy S III. [Quote]ARM has confirmed that the Cortex A15 core is 40 percent faster than the Cortex-A9 core, all things being equal[/Quote] Най-вероятно моделите ще започват от 32GB нагоре, вместо от 16GB. За екрана се разбра, че ще бъде 4 инча 16:9 формат, за качеството не се и съмнявам. От камерата като резолюция - дали ще бъде 8MP или 12MP, не мисля че е от особено значение, а качеството на снимките предполагам че ще бъде още по-добро. Задължително очаквам LTE поддръжка и съм много разочарован, че всички топ модели досега на останалите производители са лишени от такава във версията си за този пазар. Истина е, че LTE-то няма да стартира преди 2013, но все пак мина средата на 2012, а когато човек си купува телефон за 1000 лева обикновено го ползва малко повече от няколко месеца. Така че LTE поддръжка трябва да има и то на правилните честоти ( 800Mhz, 1800Mhz и 2600Mhz). Разбира се, материалите ще бъдат с високо качество, очаквам и по-здраво стъкло, предпазващо екрана. [B]И на последно място, но не и по значение - по-голяма батерия ![/B] Колкото до съвместната им работа със Sharp, мога само да ги аплодирам !
  SwollenMembers
 • [Quote]iPhone 5 ще е по-добър от Samsung Galaxy S III според Foxconn [/Quote] Нормално е да каже това нещо,друг е въпроса ,дали ще се окаже вярно !!!;) Всеки си хвали неговото !
  nikolaiii
 • [Quote]» Отговор » Виж новината Тема: iPhone 5 ще е по-добър от Samsung Galaxy S III според Foxconn Автор: kiko7772 Дата: 05.07.2012 10:40 Не виждам с какво ще е по-добър iPhone 5- доколкото знам ще е с 4 инча дисплей което в сравнение с 4.8 инча при самсунга е направо малко дисплейче. Процесора едва ли ще е нещо кой знае колко по-добър. камерата едва ли ще е повече от 8 мегапиксела. Така, че не очаквам нещо изключително. ПС. Ако iPhone 5 е например със следните параметри тогава ще се съглася: Процесор 6 ядра на 2 гхз рам 2 гб дисплей 5 инча при минимум увеличение на големината на устройството като цяло. две камери 12 мегапиксела, които да снимат 3д 3д дисплей 128 гб вътрешна памет При това положение само според мен iPhone 5 ще е по-добър [/Quote] За дисплея не съм съгласен нека бъдем обективни ако е 4- ретина дисплей бие всичко до момента плюс тва на iOS не и трябват 6-ядра за да работи по добре от Андроидите, защото е добре оптимизирана!
  Ванката
 • [Quote]... Тери Гоу е казал, че очаква през следващите три до пет години Foxconn, с помощта на технологиите на [B]Sharp[/B], да заеме голяма част от позициите на Samsung на пазара.[/Quote]Значи все пак на Apple им е дошъл акъла и са размислили за Sharp. Браво! Изглежда 5-цата ще е забележителна.
  Sage
 • и аз не мисля,че ще засрами галаксито,но мегапикселите нямат значение,това е една матрица,по важни са сензорите,оптиките и т.н. Другото нещо е,че 3д технологията за телефони и е рано още.
  pitlordDesireHD