iPhone 7 се запали и повреди автомобил в Австралия

Поредното напомняне, че нито едно устройство с литиевойонна батерия не е застраховано срещу запалване, идва от Австралия. Преди дни учителят по сърф Мат Джоунс открива колата си изпълнена с дим, след като се върнал от урок по сърф, и установява, че причината за това е горящ iPhone 7, който е бил оставен под куп дрехи. Джоунс твърди, че е закупил смартфона седмица по-рано, никога не го е изпускал и е използвал само оригиналното зарядно.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Засега от Apple отказват коментар, но заявяват, че са запознати с инцидента и вече го разследват. Случаят е подобен на ставащото с някои бройки от Galaxy Note7, които принудиха Samsung да започне глобално изтегляне на смартофна и дори да спре напълно производството му. През последните седмици се заговори и за други инциденти с iPhone 7, но все още не е ясно дали ще принудят Apple да стартира замяна на телефона.

Източник: 7news

 • Е значи, поне си разбрал как ние се чувстваме, като четем всеки твой пост :) Той си прави гаргара с вас, но и затова акъл трябва за да го разбереш. ;)
  sladyrko
 • Много си прост баце, заклевам се! Искрено ти се смея на простотията, която пишеш във всяка една тема, където се споменава, или не, думата iPhone. Не спирай да бъдеш такъв клоун! :D
  Wallker
 • Този телефон е докоснат от Господ и е безгрешен, дори и да гърми всичко е наред. Абе това е Айфон бе, ко ши му стани:)
  Holon
 • Ем така е, може всички телефони да гърмят, само когато айфона гърми е пропаганда :D.
  behroozwolf
 • Няма да се учудя ако му е платено на тоя, за да направи нещи за да се самозапали...всичко очаквам от Гнусмаса, както правиха реклами преди време и усмиваха в тях айфона (no)
  silviivanova
 • и взрива промени наклона на земната ос и се доближихме до слънцето с 15хиляди км...
  Holon
 • това са пълни глупусти вече
  feuer34