iPhone SE 2 може да включва LCP антена

iPhone SE 2 може да включва LCP антена

Очакваният през първото тримесечие на 2020 година iPhone SE 2 може да включва редица обновени компоненти, включително чипсета A13 Bionic в комбинация с 3GB RAM и да прилича на iPhone 8. Анализаторът Минг-Чи Куо споделя и очакванията си за наличието на антена от теченокристален полимер (LCP), която може да предложи подобрение при мрежовата свързаност.

LCP представлява гъвкав органичен материал, който има ограничено разширение при високи температури и постига минимална загуба на честота. Сред другите му свойства са по-висока плътност и устойчивост на високи температури, като в миналото той е бил използван в широк кръг от продукти, включително сензори за автомобили, оптични кабели и говорители. Според Куо антените ще бъдат доставяни от японската компания Murata Manufacturing.

Очаква се цените на iPhone SE 2 да започват от 399 долара за модела с 64GB памет за файлове, като устройството ще се предлага в сребрист, червен и черен цвят. Първоначалните оценки на Apple сочат, че до края на 2020 могат да бъдат доставени 30 милиона броя от бъдещия модел. Според информация от Корея LG Display ще доставя LCD панелите за бюджетния модел, като от компанията не очакват поне първоначално обемите да са големи.

Източник: Appleinsider

Препоръчани оферти