Издръжливият Nokia 800 Tough вече е в България

Издръжливият Nokia 800 Tough вече е в България

Един от новите телефони, които HMD Global представи по време на IFA – Nokia 800 Tough, вече е наличен в търговската мрежа у нас на препоръчителна цена от 239 лева. Моделът може да се намери и в онлайн магазина на сайта. Устройството има сертификат IP68 и може да изкара до 30 минути на дълбочина 1.5 метра, а освен това покрива изискванията на военния стандарт MIL-STD-810G.

Очаквано телефонът издържа на проникването на прах, а освен това се спарвя със случайни изпускания. Nokia 800 Тough използва софтуерната платформа KaiOS и разчита на чипсет Qualcomm 205 в комбинация с 512МВ RAM и 4GB разширяема памет.

Налични са още 4G свързаност, 2.4" QVGA дисплей, GPS/AGPS + GLONASS, 2МР камера със светкавица, Wi-Fi, фенерче, силен високоговорител и приложения като WhatsApp и Facebook, с достъп до допълнителни програми. Устройството има корпус с покритие против хлъзгане и гумени детайли, които предпазват от удари. Батерията е сред другите силни аспекти на телефона – тя е с капацитет 2100 mAh и предлага издръжливост до почти 44 дни в режим на готовност.

Препоръчани оферти

  • Май е на турски.
    Диян
  • Менюто на български ли е?
    mdmark