Излезе FIFA 14 за iOS и Android

Излезе FIFA 14 за iOS и Android
Серията FIFA на EA Games бързо се утвърди като един от най-популярните футболни симулатори, наличен за различни платформи (компютри, игрови конзоли и мобилни устройства), затова и милиони фенове очакваха излизането на следващото заглавие в поредицата. Това вече е факт и FIFA 14 за iOS и Android вече може да се изтегли от съответните магазини за приложения.

Играта е напълно безплатна за изтегляне, а компанията възнамерява да печели чрез допълнително съдържание, което продава в нея, и отключване на допълнителни режими на работа като "Мениджър" и "Турнир". Инсталационният файл е с обем малко над 1 GB.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row
https://itunes.apple.com/us/app/fifa-14-by-ea-sports/id639810666?mt=8&ign-mpt=uo%3D4

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

Засилена конкуренция при смартфоните с цена до 300 лв. през 2021

 • На Galaxy S / Note може, ама на Galaxy Tab - не може :) Иначе да, като ги преместиш и почват да работят по-зле, истината е че мястото им е във вградената памет, но тя трябва да е повечко : )
  SwollenMembers
 • Напротив, можеш да си местиш приложенията в картата, но съм забелязал, че почват да лагвал тогава. При мен и на двете Галаксита може. А ми аз, като взех Ноут 2-та имаше достъпни 10 и нещо гиги, представяш ли си???(woo)
  Ванката
 • Значи винаги трябва да се взима, ако не максималната предлагана памет, то поне средното. Иначе става като при мен - 8 GB вградена памет, след последния ъпдейт на Android имам достъпни 4 GB :X Забравих да кажа, че има SD слот, но не могат да се инсталират apps на SD картата :D Просто невероятно решение от страна на Samsung :D
  SwollenMembers
 • Да ама нямам място на айпада. Ще го сложа и до там, няма да има свободно пространство за нищо друго и следващи ъпдейти. Вече съжалявам, че не си взех поне 32гиги версия на времето.:(
  Ванката