Изненадващ факт за Xiaomi Mi 11 Ultra

Изненадващ факт за Xiaomi Mi 11 Ultra

Наскоро Xiaomi представи премиум смартфона Mi 11 Ultra, който се отличава с редица функционалности и решения от най-висок клас. Сред тях е наличието и на помощен екран, който е поставен на гърба на устройството.

Предполагаме ще ви е интересно да научите, че в случая е използван същият панел като при фитнес гривната Mi Band 5. За това научаваме от изявление на съоснователя на компанията Лей Джун.

Гривната има AMOLED екран с диагонал 1.1 инча и резолюция 294 x 126 пиксела. Този екран пасва идеално в секцията с основната камера на Mi 11 Ultra. Определено хитро решение на Xiaomi, тъй като не е било необходимо разработването на отделен дисплей.

Източник: ITHome

 • Добро решение, макар и да няма кой знае какво практично приложение. Май имаше едно Мейзу, но с доста по-голям екран. Yota Phone 2 имаше идеален дисплей, но прекалено многото бъгове. Xiaomi Alpha и той си остана само проект.
  Scorpinox10
 • Периметърът вече е само 50 м, Другарю Путин-Ким Чен Ун :) :) :)
  Боби13
 • Страшна статия, хахахаха! Освен, че за поредната жълта сапунерка, от написаното се разбира, че дръпнатите са спестили и са сложили готов екран. Е и? Хахахаха!
  strikercho
 • По тъпа статия не съм виждал през живота си. Мисля, че това е официално най-тъпата и безсмислена статия която някой някога е писал. Официално! +1
  NSWDG
 • По тъпа статия не съм виждал през живота си. Мисля, че това е официално най-тъпата и безсмислена статия която някой някога е писал. Официално!
  tixooo