Снимки показват в детайли Samsung Galaxy S21 FE

Снимки показват в детайли Samsung Galaxy S21 FE

Един от най-интересните смартфони на Samsung през миналата година беше Galaxy S20 FE, който предложи много от флагманските черти на моделите от серията Galaxy S20 на по-достъпна цена. Компанията дори заяви, че възнамерява да продължи да пуска FE (от Fan Edition) варианти и на бъдещите си премиум предложения. Наскоро се появи информация за подготвяния Galaxy S21 FE, а междувременно се появиха и много детайлни изображения на бъдещото устройство.

Кадрите идват от @OnLeaks и най-вероятно са създадени на базата на CAD файлове за производителите на аксесоари, а това подсказва, че премиерата му може да е по-близо, а не чак през есента, когато видяхме Galaxy S20 FE. Нека обаче се върнем на снимките. Те показват телефон, който без изненада прилича на останалите модели в серията Galaxy S21, а според информацията размерите му са 155.7 x 74.5 x 7.9 мм.

Това означава, че ще бъде малко по-голям от Galaxy S21, което според @OnLeaks се дължи на ползвания по-голям дисплей - вероятно с диагонал 6.4". Виждаме и центрирания отвор за селфи камерата, което също повтаря дизайна на Galaxy S21. Снимките показват метална странична рамка, но задния панел вероятно отново ще бъде пластмасов. Отзад се откроява тройна основна камера, която не е изключено да е с параметрите на тази в Galaxy S21.

Прави впечатление различното оформление на зоната на камерата, която не е част от рамката, а от задния панел, но не е изключено това да е следствие от визуализацията. Или пък е начин за Samsung да спести от цената за производство като използва по-малко метал и заложи на пластмасов детайл. Най-вероятно компанията отново ще предложи устройството в различни цветове.

Източник: OnLeaks

Вземи Samsung Galaxy S21 5G, 128GB + 8GB RAM  от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.