Изтекла реклама на Google Pixel 4 разкрива част от възможностите му

Изтекла реклама на Google Pixel 4 разкрива част от възможностите му

Седмици преди очакваната премиера на серията Pixel 4 в началото на октомври в интернет се появи и една от телевизионните реклами на устройствата. Тя е била споделена с испанския сайт ProAndroid от негов читател и макар качеството на видеото да не е особено високо все пак е достатъчно, за да видим, че става дума за официален промоционален клип.

В него се потвърждава наличието на управление чрез жестове, които ще разчитат на технологията Soli, демонстрира се бързината на работа на Google Assistant, говори се за способностите на камерата и за възможността за заснемане на звездното небе. Видеото показва бялата версия на Pixel 4 с черна странична рамка и розов бутон за включване.

Преди дни се появиха и други детайли за новата серия. 9to5google разкри, че в камерата на Pixel 4 ще е добавен специален Motion режим, който ще позволи запечатването на динамични сцени с много движение. Заедно с това Google готви подобрения и на нощния режим, който ще осигури още по-качествени кадри на тъмно. Сайтът спомена и опция за астрофотография, която се потвърждава от изтеклото видео.

Според друга информация устройствата ще поддържат 8х приближение, но най-вероятно става дума за хибридно, което комбинира оптично и дигитално. От досегашните слухове знаем, че Pixel 4 ще включва двойна основна камера - 12МР със стандартна оптика и 16МР с телефото леща. Кадрите от Китай показват още, че телефоните ще са снабдени с 6GB RAM. Очакваме още чипсет Snapdragon 855, OLED дисплеи с диагонал 5.7" и 6.3" с опресняване 90Hz и батерии с капацитет 2800 mAh и 3700 mAh.

Източник: ProAndroid

Оферти на деня

  • Все изтичат някакви реклами, рендъри, снимки на прототипи на айфони, гугъл фони, много банално стана това. Е... понякога изтичат и снимки/клипове на приятелки 😉 , та има някакво разнообразие 😀.
    Kuzmanow
  • Ето и цветовете с които ще се предлагат. Освен това старите Pixel 3/3XL са с $300 надолу намалени.[attachment=1]7959F440-3381-4607-9B8A-1698FF7024A0.jpeg[/attachment][attachment=0]B5EE0210-41C4-4734-8432-AAD55ACFCD88.jpeg[/attachment]
    Ванката
  • Все изтичат някакви реклами, рендъри, снимки на прототипи на айфони, гугъл фони, много банално стана това.
    tzincbg