Изтекоха характеристиките на Android One версията на HTC U11 Life

Изтекоха характеристиките на Android One версията на HTC U11 Life

В мрежата се появи поредната информация около очаквания нов смартфон в средния клас на HTC, който познаваме като U11 Life. Както вече писахме, устройството ще получи версия с Android One, за което потвърждава и публикация в Twitter на @LlabTooFeR, който обикновено е добре запознат с плановете на тайванската компания. В подадената информация откриваме същите параметри, които изтекоха преди време за стандартния вариант на смартфона.

Сред тях са 5,2” екран с Full HD резолюция, две 16MP камери, чипсет Snapdragon 630, технология Edge Sense за управление чрез стискане на страничната рамка, 3/4GB RAM, 32/64GB вградена памет, батерия с капацитет 2600mAh и IP67 сертификация за прахо- и водоустойчивост. Възможно е в комплект с устройството да бъдат разпространявани и слушалки USonic.

Очаква се версията на модела с Android One да бъде разпространена директно с Android 8 Oreo, за разлика от другите две устройства, представени наскоро в програмата. Припомняме, че Xiaomi Mi A1 и Moto X4 са с версия Nougat, но до края на годината би трябвало да получат ъпдейт. Телефоните в програмата Android One използват чиста версия на Аndroid и получат ъпдейти директно от Google. Очакваме все пак да са включени и някакви добавки от страна на производителя, чрез които да е възможно функционирането на технологията Edge Sense.

Източник: Android Police