Как да се свържете с оператор, ако имате проблем с продукт на Apple?

Как да се свържете с оператор, ако имате проблем с продукт на Apple?
Както е известно, в последно време Apple и други компании все повече залагат на автоматизирана система за обслужване на клиентите, която се опитва да даде отговори на най-често срещаните проблеми. Това обаче, освен че спестява пари за заплати на компаниите, води често и до невъзможност клиентите да получат смислени отговори на въпросите си. Оказа се, че ако държите да обсъдите проблемите си с жив човек, а не с компютър, и сте клиент на Apple, имате доста лесен начин да постигнете целта си.

Както е установил читател на сайта Reddit.com, е напълно достатъчно да използвате няколко по-пиперливи думи пред автоматизираната система и запитването ви на секундата се прехвърля към консултант от плът и кръв. Според потребители на същия сайт номерът работи и при други фирми с автоматични системи за поддръжка.

http://www.reddit.com/r/LifeProTips/comments/13izmn/lpt_having_trouble_getting_ahold_of_a_real_human/

http://thenextweb.com/apple/2012/11/21/want-to-get-through-to-a-human-quicker-on-apples-support-line-drop-an-f-bomb/39/

  • (woo)(woo)(woo)(woo) глупости ... аз влизам за да прочета нещо интересно и да прегледам мнения за някой нов план на оператор... тия малоумни спорове на психично болни фенове са адски досадни и ограничавам посещенията си заради еднообразното им бърборене... :)
    Loоper
  • Споровете водят до по-голяма посещаемост във форума, но аз вече гледам да ограничавам участието си в подобни теми.:)
    Ванката