Количествата от Samsung Galaxy S5 Prime ще са ограничени

Количествата от Samsung Galaxy S5 Prime ще са ограничени
Нова информация от Южна Корея подсказва, че премиум версията на Galaxy S5 ще бъде произведена в ограничени количества заради нейния QHD дисплей. Според публикация в The Korea Herald Samsung е планирала да използва новия панел в Galaxy S5, но плановете са се променили заради по-високата цена. Тъй като премиум версията Galaxy S5 Prime се очаква да бъде пусната в по-малки количества, устройството най-вероятно ще има такъв екран.

Изданието посочва, че производството на AMOLED панел с такава резолюция е по-трудно от IPS панела на LG, който компанията смята да използва в очаквания G3. Публикацията подсказва, че през тази седмица ще започнат тестовете за съвместимост на телефона, които обикновено отнемат между 1 и 3 месеца. Това съответства на по-ранните слухове, че продажбите на телефона могат да започнат през юни. LG се кани да представи G3 в края на май, а очакванията са продажбите му да започнат през лятото.

http://www.koreaherald.com/view.php?ud=20140502000999

 • Айде, че не остана, трябва да се подобряват финансови резултати.... само сега малко бройки, на хубави цени за определени хора ;)
  radi76
 • Не! Благодаря!
  rumenotvidin
 • Или iphone 6 ? (whistle)
  IPS_IPS
 • Важното е че идвааа. Може който предпочита да си вземе G3 или Note4.
  sgs_maniak