Конференцията за разработчици на Apple стартира на 22 юни

Конференцията за разработчици на Apple стартира на 22 юни

Тази година виртуалната конференция за разработчици на Apple WWDC (Worldwide Developers Conference) ще се състои на 22 юни. От компанията споделиха и детайли, свързани с графика на събитието, което продължава до 26 юни.

Разбира се, не разполагаме с подробна информация за това какво да очакваме по време на откриването, като се споменава за впечатляващи иновации и ъпдейти, които ще се появят за платформите на компанията по-късно през годината. Според слуховете Apple ще представи част от новостите в iOS 14, както и преминаването си към ARM базирани процесори.

Достъпът до събитието ще е възможен през сайта на Apple, приложението за разрботчици, сайта за разработчици, Apple TV и YouTube. Компанията осъществява редизайн на форумите си за разработчици, който ще влезе в сила на 18 юни. Очаква се в тях да вземат участие над 1000 инженери. 

Надеждата е, че по този начин ще се пресъздаде атмосферата на директните разговори между разработчици и служители на Apple. За да можете да публикувате там обаче,  ще трябва да сте член на Apple Developer Program. Компанията от Купертино възнамерява да публикува над 100 инженерни сесии между 23 и 26 юни.

Източник: Apple