Lenovo Yoga Slim 9i има кожено покритие

Lenovo Yoga Slim 9i има кожено покритие

Освен новите таблети и предназначения за игри Legion Slim 7i, Lenovo представи и три нови лаптопа в серията Yoga. Yoga Slim 9i разполага с IPS дисплей с диагонал 14 инча, резолюция до 4K, опция за управление с допир и яркост 500 нита. Благодарение на тънките странични рамки е постигнато съотношение екран-корпус от 90.5%. Налична е технология наречена Super Resolution 2.0, която чрез изкуствен интелект може да скалира видео от резолюция Full HD до 4K.

Конструкцията на този лаптоп е с дебелина до 14.6 милиметра, а теглото му е 1.26 кг. Най-интересната черта на устройството е наличието на кожено покритие, което му придава допълнителна изисканост. Моделът разполага с три Thunderbolt 4.0 порта, Wi-fi 6 и Bluetooth 5 възможности за свързване. Наличен е и жак за слушалки.

Сред параметрите му са процесор Intel Core от следващо поколение, до 16GB LDDR4 RAM и до 2TB SSD. Освен това откриваме два говорителя с Dolby Atmos, IR камера и клавиатура с автоматична подсветка. Наличен е и режим за интелигентно охлаждане, който може да оптимизира издръжливостта на батерията до 20 часа за модела с Full HD екран.

Другите две нови попълнения са Yoga 9i с 14- и 15.6-инчови екрани, като техните корпуси са с дебелина от съответно 15.7- и 19.7 милиметра. Тук екранът може да се завърти на 360 градуса, което дава гъвкавост в ежедневието. Сред добавките в серията са хардуерен затвор на камерата и писалка.

14-инчовият модел разполага с два Thunderbolt 4 порта, а по-големият е с три такива. По-малкият вариант е наличен и с кожено покритие, а по-големият е с метална конструкция. Той може да бъде оборудван до процесор Intel Core i9 HK, видеокарта NVIDIA GTX 1650 Ti с Max-Q дизайн, 16GB RAM и до 2TB SSD. Максималната издръжливост на батерията е до 14 часа.

14-инчовият лаптоп предлага вграден графичен ускорител, до 1TB SSD и 16GB RAM. Тук издръжливостта на батерията е до 18 часа с един заряд. Двете разновидности са с подобни избори на дисплеи с IPS панели, резолюция до 4K с технология VESA DisplayHDR 400, яркост до 500 нита и технология Dolby Vision.

Lenovo Yoga Slim 9i ще е наличен от ноември с цени от 1899 евро. Yoga 9i ще са налични от октомври като ще струват от 1799 евро за 14-инчовия вариант и 1999 евро за 15-инчовия.

Източник: Lenovo