LG G7 ThinQ все пак достигна до България

LG G7 ThinQ все пак достигна до България

Когато по-рано през лятото посетихме източноевропейската премиера на LG G7 ThinQ, не успяхме да получим твърдо потвърждение, че смартфонът ще се появи на българския пазар. Няколко месеца по-късно устройството вече може да се намери и в нашата страна. Според сайта на LG телефонът се предлага само от Telenor, където е наличен на цена 950 лв. в брой или 49.59 лв. на месец при покупка на лизинг в комбинация с двугодишен договор за план "Тотал 24.99". Цената на телефона без договор е 1470 лв.

LG G7 ThinQ залага на чипсет Snapdragon 845, който е комбиниран с 4GB RAM и 64GB разширяема памет, а освен това предлага 6.1” QHD+ (3120 x 1440) дисплей със съотношение 19.5:9, чиято яркост може да достигне до 1000 нита за кратък период от време - например под ярка директна светлина. Телефонът е водоустойчив и осигурява двойна основна камера с резолюция 16МР, която комбинира широкоъгълна (F1.9 / 107°) и стандартна (F1.6 / 71° / OIS) оптика, а за селфита има 8MP (F1.9 / 80°) камера. Телефонът отново има  сензор за отпечатъци върху задния панел, а батерията с капацитет 3000mAh може да се зарежда и безжично.

 • ЛГ изобшо изпуснаха каиша за нашия пазар. Явно не сме толкова интересни. Но последбите им няколко флагмана почти не се различават и няма как да будят голям интерес. Преди години си купих Г4 заради уникалния дизайн с кожа и перфектна камера. След тва в няколко следващи флагмана ползваха същия камера сензор щото беше достатъчно добър, но накрая сложиха по-малък и съответно качеството на снимките падна. Та, чакам с нетърпение да видим новия ин телефон с тройна камера. Дано там има осезаем напредък. Една основна с доволно голям размер на пиксела, оптичен зум и широк ъгъл ще бъде наистина отлично. Да видим.
  Вито
 • Честно казано аз разбрах за продажбите от банер тук, който препрати към сайта на LG, а там като търговец беше посочен Telenor. Обикновено се пращат съобщения за старта на продажбите на такива модели, но този път нямаше никаква информация.
  chilko
 • Точно така, даже algor продаваше един G7 закупен от Теленор преди повече от месец.
  mamuta70
 • Lg G7 присъства в каталога на Теленор от поне месец и се знаеше цената, дори в офиса до нас във фантастико, кв. Хаджи Димитър имаше бройка. Не разбирам, защо това трябва да е новина? Просто от време на време хвърляйте по едно око на сайтовете на операторите! (yes)
  Ванката