LG G8X ThinQ с два дисплея вече в България

LG G8X ThinQ с два дисплея вече в България

Представеният в началото на септември LG G8X ThinQ вече може да се намери и на българския пазар. Интересното устройство, което е комбинирано с калъф с втори дисплей засега се предлага само в онлайн магазина на VIVACOM и не е ясно дали ще се появи и в другите канали за дистрибуция. С план Smart L устройството струва 1360 лв. в брой или 62 лв. на месец при покупка на изплащане. Цената без договор е 1760 лв. или 1659 лв. с карта за лоялност.

LG G8X ThinQ е подобрена версия на G8 с добавена поддръжка за калъф с втори дисплей LG Dual Screen като този, който видяхме в V50 ThinQ. Аксесоарът вече се свързва с телефона чрез USB-C вместо безжично и предлага 6.4" full HD+ 19.5:9 OLED дисплей, който е със същите параметри като екрана на смартфона. И двата панела са изрязани. Компанията е подобрила пантите на аксесоара и те вече предлагат 360-градусово движение, а освен това джаджата се е сдобила и с втори 2.1" монохромен дисплей за показване на информация в затворено състояние.

Смартфонът предлага чипсет Snapdragon 855, 6GB RAM, 128GB разширяема памет, вграден в дисплея сензор за отпечатъци и батерия с капацитет 4000 mAh с поддръжка за бързо жично и безжично зареждане. Откриваме още жак за слушалки, 32-bit Hi-Fi Quad DAC, стерео говорители (1.2W), FM радио, водоустойчив корпус (IP68) и сертификация по военния стандарт MIL-STD810G. Основната камера е двойна и предлага 12МР сензор със стандартна оптика (f/1.8) и 13МР с ултраширокоъгълна (f/2.4). За селфита е добавена 32МР камера (f/1.9).

Оферти на деня