Logitech добавя повече цвят в гейминг серията G

Logitech добавя повече цвят в гейминг серията G

Геймърските аксесоари обикновено греят в цветовете на дъгата, но има потребители, които търсят дори още повече цвят. Точно към тях е насочена новата цветна колекция в серията G на Logitech, в която влизат нови безжични слушалки със сменяеми еластични ленти за глава и покрития на микрофона, клавиатура и две мишки - жична и безжична.

Слушалките G733 се предлагат в бяло, синьо, виолетово и черно и поддържат безжичната технология Lightspeed за връзка с минимално закъснение. При тегло 278 грама това са и най-леките безжични слушалки Logitech G. Откриваме поддръжка на DTS Headphone:X за обкръжаващи аудио ефекти, RGB светлини с опция за персонализация и дори гласови филтри.

Устройството е съвместимо и с PlayStation 4 и има батерия за около 30 часа при слушане със сила на звука 50%. Компанията е добавила и еластични ленти за глава, които могат да се сменят или обърнат обратно (налични са 5 варианта), а освен това може да се смени и покритието на микрофона. Слушалките ще се продават през септември на цена 300 лв., а покритията за микрофона ще струват 20 лв. за 5 броя.

Клавиатурата G915 TKL също предоставя възможност за промяна на подсветката и поддържа технологията Lightspeed, но ще се предлага само в бяло и черно. Очакваме я също през септември на цена 450 лв. Пак тогава ще видим и двете нови мишки - безжичната G305 и жичната G203. Цената им е съответно 120 и 60 лв.

Източник: Logitech