Logitech G435 Lightspeed са леки и достъпни безжични геймърски слушалки

Logitech G435 Lightspeed са леки и достъпни безжични геймърски слушалки

Logitech представи нови безжични геймърски слушалки, които предлагат интересна функционалност на сравнително достъпна цена спрямо останалите предложения на компанията. Моделът G435 Lightspeed ще се появи на пазара в три цвята през този месец на препоръчителна цена от 160 лв. Слушалките поддържат безжична връзка при 2.4 GHz с PC и PlayStation чрез USB адаптер, но могат да работят и с други устройства през Bluetooth с ниско времезакъснение.

Logitech G435 Lightspeed включват батерия за 18 часа работа (зарежда се през USB-C порт) и тежат 165 грама, което се дължи на използваните материали като пластмаса и текстил. Компанията посочва, че е направила различни промени в дизайна, които са намалили въглеродния отпечатък от производството на модела с 40% в сравнение с G533. Разчита се и на различни рециклирани материали. В допълнение наушниците включват мемори пяна и могат да се подменят.

Слушалките включват 40 мм говорители, които покриват честотен диапазон 20 Hz-20 Khz. Прави впечатление липсата на подвижен микрофон, но микрофон все пак има и е вграден в лявата слушалка. Компанията е заложила на двоен beamforming микрофон с честотен диапазон 100 Hz - 8 KHz. Logitech посочва, че G435 са оптимизирани за комфорта на по-млади играчи и хора с по-малки глави, но като цяло могат да се ползват от широк диапазон потребители.

Източник: Logitech