Meizu M6 Note залага на чипсет Snapdragon

Meizu представи най-новото попълнение в своята серия смартфони Note, което носи името M6 Note. Това е първият модел на китайския производител, който получава световна премиера и използва чипсет Qualcomm Snapdragon – в случая това е осемядреният Snapdragon 625 с тактова честота 2.0GHz. В допълнение M6 Note е първият модел на Meizu, който предлага двойна основна камера. Тя комбинира 12MP сензор Sony IMX362 с 5MP Samsung 2L7. Системата предлага бленда f/1.9, автофокус с детекция на фазата (фокус за 0,03 секунди) и алгоритми от ArcSoft за подобряване на качеството на снимките. Предната камера на M6 Note е 16-мегапикселова с бленда f/2.0.

Сред останалите характеристики са 3GB/4GB RAM, дисплей с диагонал 5,5” и full HD резолюция, 16GB/32GB/64GB памет за файлове и батерия с капацитет 4000mAh, която поддържа 18W бързо зареждане mCharge. Сензорът за пръстови отпечатъци се намира под дисплея, а устройството ще работи с операционна система Android 7.1.2. M6 Note ще се предлага в черно, синьо и златисто и изглежда ще е с метален корпус. За момента няма информация в кои региони ще се разпространява устройството, нo винаги могат да се използват услугите на многобройните онлайн търговци. Meizu M6 Note с 3GB/16GB, 3GB/32GB и 4GB/64GB памет ще се продава на цена съответно 165, 195 и 255 долара.

  • Еми супер, ама това как помага да сравниш двете камери? Да кажем, че са на Авто и двата. Може би този, който снима, е избрал metering-а да смята за някоя по-тъмна точка. Така де, това, което искам да кажа, е че единственото, за което можем да съдим от тези две снимки, е фактът, че и двата телефона се справят що-годе добре с чистенето на шума. Това е. Нищо друго.
    muamamu1
  • Може да са на авто :)
    aladin
  • Кое ако е така? Това, че снимките са правени с различни настройки ли? Да бяха пуснали P10-ката на 1/8000 и да изкарат една черна картинка за сравнение. Професионална работа. :D
    muamamu1