Xiaomi Mi CC9 Pro ще предложи петорна камера със 108MP сензор

Xiaomi Mi CC9 Pro ще предложи петорна камера със 108MP сензор

Xiaomi подготвя нов модел в серията Mi CC9 на име Mi CC9 Pro, а част от детайлите за него стават ясно от публикация в китайската социална мрежа Weibo. От публикувания рендър на устройството научаваме, че то ще включва петорна основна камера и ще бъде представено на 5 ноември в Пекин. Заедно с него ще дебютират още телевизорът Mi TV 5 и нов умен часовник от компанията. В последствие се появи и снимка на смартфона, която беше споделена от @Slashleaks.

Камерата на Mi CC9 Pro ще включва 108-мегапикселов сензор ISOCELL Bright HMX и сензор с телефото обектив за 5-кратен оптичен зуум. Рендърът подсказва още за наличието на вграден в дисплея скенер на отпечатъци, тъй като не виждаме такъв на гърба на корпуса. Сред очакваните параметри на модела са чипсет Snapdragon 730G, дисплей с диагонал 6.4 инча и технология за бързо зареждане при мощност до 30W.

Източник: Weibo

Ново

Впоследствие Xiaomi сподели във Facebook да очакваме Mi Note 10, който щял да бъде първият телефон с петорна камера със 108МР сензор и най-вероятно това ще е международният вариант на Mi CC9 Pro.

Оферти на деня