Huawei nova 6 5G може да има двойна селфи камера в дисплея

Huawei nova 6 5G може да има двойна селфи камера в дисплея

Huawei подготвя първия модел от бъдещата си серия смартфони nova 6 - nova 6 5G, за което научаваме от информация на 91mobiles. Изданието споделя рендър на предполагаемото устройство, в който виждаме наличието на отвор в екрана за двойна селфи камера, без засега да е ясно в каква конфигурация ще е тя. Основната камера ще е четворна, а сред сензорите изглежда ще има и ToF сензор.

Доста вероятно е устройството да използва LCD панел, ако може да се съди по серия nova 5, в която повечето модели са с такова решение. Както подсказва наименованието на смартфона, той ще разполага с възможност за работа с 5G мрежи, като е възможно да има и 4G вариант, но за съжаление на този етап не разполагаме с други детайли за него.

Поне засега не изглежда, че nova 6 5G ще включва услугите на Google, тъй като няма индикации, че компанията е получила разрешение да работи с китайската компания. Според слуховете Huawei ще представи телефона през декември, а междувременно в китайската социална мрежа Weibo се появи и снимка, която показва част от екрана на модела и потвърждава за наличието на отвор за двойна селфи камера.

Източници: 91mobiles, Mydrivers

Оферти на деня