Microsoft започва да продава Samsung Galaxy S8 и S8+ и онлайн

В началото на годината стана ясно, че Microsoft ще продава в своите магазини в Щатите специални версии на Samsung Galaxy S8 и S8+, в които предварително ще е инсталиран различен софтуер на компанията. Всъщност допълнителните приложения като OneDrive, Cortana и Outlook се зареждат при първоначалната връзка на устройството с Wi-Fi мрежа. Няколко месеца по-късно устройствата се появиха и в онлайн магазина на Microsoft, което разширява значително кръга на потенциалните им потребители.

Справка със сайта на компанията показва, че отключената версия на Galaxy S8 се продава за 725 долара, а по-голямото устройство е на цена 825 долара – телефоните се продават за толкова и през американския сайт на Samsung. Достъпни са и версии за работа с AT&T и Verizon. Междувременно от 23 ноември компанията ще направи промоция по случай Black Friday, като ще намали цената на телефоните с по 150 долара.

 • Колко да е ръждясала, при положение че вървят ъпдейти, в.т.ч. мина Fall Creators за W10M. :D Като го взех ме бъзикаха за USB-C, как унифицираното бъдеще е микрото, а то какво стана, новите модели на водещите андроид смартфони рязко преминаха към него (woo)
  Former n1
 • Е, как пък за 2 години с 950 нямам такъв проблем....
  scenic
 • Интересна статия, особенно абзаца: [Quote]You can also download package disablers, which I don't actually recommend unless you know what you're doing. Package disablers allow you to disable some software and services that Google and OEMs bundle onto Android devices. For example, I used a package disabler to disable some of the things Samsung includes on the Galaxy S8, including Samsung Cloud, TouchWiz, Bixby and even Samsung's built-in keyboard. I don't want or use Samsung's services. [/Quote]
  npet
 • [Quote]нерешим проблем с изключване/рестарт[/Quote] е по-скоро с единична бройка. Замяна на батерия е интересно, но никога не съм срешал лумия с заменена такава. В оторизиран сервиза ресетват първия път. Втория път пращат в Унгария (моя лумия, в гаранция). В кварталните сервизи могат да ти сменят батерията и ресетват на всяко посещение.
  npet
 • https://www.windowscentral.com/how-i-microsofted-my-samsung-galaxy-s8 И мненията отдолу са доста интересни...
  Former n1
 • Лумиите имат нерешим проблем с изключване/рестарт. Има нещо бъгаво в електрониката на батерията - кара 2-3 месеца и се почва. Това е за нова батерия. В сервиза само ресетват и връщат телефона на клиента.
  aladin
 • Печелившата стратегия удари дъното, но този трагичен факт няма общо с операционната система и хардуера.
  Former n1
 • Абсолютно съм съгласен с теб(особено за “печелившата стратегия”)Нокиа са прякото доказателство за това....След уиндоус направо излетяха нагоре продажбите....
  pretorianec
 • Те са много ценни тези приложения на микромек. Едно време Ериксон тръгна да ги инсталира, после Нокиа. Тайната ти надежда трябва да е меките да назначат Ефлоп за Цео на Самсунг и той да им драсне едно бърнинг пюатформ мемо. До 6 месеца са изволнили половината население на Корея от работа и само Джам десети ще има по телефоните на Самсунг. ;) Т'ва е много печеливша стратегия, многократно се потвърждава успеха .
  A4i
 • Веднага се връщам към уиндоус, само да излязат нови телефони. Аз и сега си ползвам 950-та за втори апарат и я харесвам повече от андроидите...
  scenic
 • Не ми трябва, имам Лумиа 950. Както е написал колегата по-долу, не говоря за W10M, a и Microsoft се очаква да извадят нова OS, източник WindowsCentral. И W10 да работи на портативни устройства, различни от таблети и лаптопи, макар, че бъдещето на ултрабуците са таблетите и на който му трябва си взима безжична клавиатура и мишка :D
  Former n1
 • Човекът говори за истински Windows 10. И по принцип могат да му го качат, а и най-вероятно догодина ще пуснат ако не за S8, то за S9. Още през декември ще излязат устройства със снапдрагон 835 и Windows 10.
  ipolit
 • Все още се намират отлични бройки Лумии в Ибей. Това е единственото място където може да се снабдиш с читав Уиндоус телефон сега :)
  npet
 • И аз мислех да му напиша същото, но се отказах, защото е безсмислено. Хората от Майкрософт казват на своите потребители, да минават на андроид и дори продават топ флагмана на Самсунг в своите магазини, а на човека му е ръждясва нещото което ползва наречено Лумиа.
  Ванката
 • Ти в какъв свят живееш? Какъв уиндоус да му качат след като самите майкрософт се отказаха от него. :X
  AVKansazov