Милен Велчев коментира продажбата на БТК пред БНТ

“Финансовото състояние на БТК е стабилно. Холдинговата компания, собственик на БТК – InterV, е тази, която дължи 180 млн. евро на няколко кредитора, един от които е VTB Capital” – заяви в предаването на БНТ “Още от деня” Милен Велчев, главен изпълнителен директор на VTB Capital АД. Според него става дума за дълг, който е в просрочие вече 5 месеца и няма кредитори, които биха дали нов кредит заради несигурната ситуация с обезпечението. “При това положение единственото, което настоящите кредитори можем да направим, е да продадем обезпечението – акциите на InterV. Ето защо ние решихме да организираме прозрачен търг. Този, който даде най-висока цена, ще стане собственик на 100% от акциите на БТК. А реалната пазарна цена на телекома ще е тази, която предложат кандидат-купувачите в търга.”

 • Защо изтрихте коментарите и скрихте темата с БТК и Милен Велчев? На някой не му е удобно ли?
  R420
 • :D:D:D
  Beчния
 • Поне грамотен да беше... Като за шофьор - добре. Жалка работа !
  buttman
 • Станало много лично, то ти го поведе хорото май забрави че публикува снимки мой тук? Викаш, крадеца вика дръжте крадеца. Като ме рекламирате нека да е както трябва поне :)) а не с гейските мераци на Иван Мегателету :)
  Beчния
 • Опа обижваш и Мишо, много бъркаш, това че ти си болен и си обратен , то вече ти личи, не намесвай другите в болния ти мозък. И си сложи фалшивия ник на колегата хаха много си елементарен наистина:))
  Beчния
 • Нека истината за бившия модератор apolon26 да излезе на бял свят. Хем гей(обратен) хем модератор, това може да бъде сътворено само от Мишо щото е като него обратен.
  АVKаnsаzov
 • Хайде, стана много лично! Спирайте или затварям !!!
  buttman
 • [Quote]Мен едно време ме залъгваше, че познава Ваньо Танов, че му предоставя услугите си. Абе луд от всякъде![/Quote] Какъв Танов бе идиот, по-добре мини на синтетична дрога че секса с дъртофелника ти е замъглил съзнанието. Довечера ще има видео предоставено от стари фенове с които сте си писали тук. Има доста сперма по тебе друже.
  BечHия
 • Защо има достъп ли? Еми как да спреш човек с жълта книжка, който генерира по 100 профила и пише от тях? Освен това, хората се подлъгват заради безплатните минути, който ги залъгва и им предоставя! Няма човек, който се е захванал с него и да не е пропищял. Бас ловя, че сега залъгва Buttman , че познава Милен Велчев, и аз съм засегнал интересите на корпоративните му клиенти. Мен едно време ме залъгваше, че познава Ваньо Танов, че му предоставя услугите си. Абе луд от всякъде! :D
  Beчния
 • Въпроса тогава е: Защо тези хора имат още достъп до форума? И на мен лудия Елф ми писа бележки, той е наистина луд. Някой ден ще кача пълен лог да видите, за какво става дума.. Псува доста хора.. Росен и Николай наричат всеки ползващ друга освен андроид и Самсунг тъпи, овце и т.н.. Нали затова сте модератори. Слагай БАН на ник и IP и сбогом.. После темите се усирали.. Ами нормално! Веднъж, два пъти ще си затвориш очите, на третия като те обидят ще отвърнеш.. Влизаш тука да си полафиш, а разни интернет паразити ти викат педал, циганин и т.н.
  sladyrko
 • Бутман, радвай се че Мишо има работа сега , но мога само да те съжаля че за едни разговори да говориш без пари си се продал на болния Иван от Мегател, виж доста хора от форума му сърбахме попарата, спокойно и твоя ред ще дойде:) Един съвет не му предоставяй много информация за теб, един ден ще го използва срещу теб! Хайде със здраве, нямам нищо против теб , но твоя приятел не спира да ми звъни и да ме заплашва от Мегател...
  Beчния
 • AVKansazov , имаш ли си идея за какво става въпрос? Не ми се занимава да ти копирам бележките му. Този човек е болен ! [Quote]Колкото до него никога не се е държал като модератор, не знам кой му даде доверие?[/Quote] Казано от теб може само да ме радва.
  buttman
 • (yes) много беше прав! Мислех че ме е забравил. Наистина е много болен Мегател ету! Ще трябва да си сменя номера!
  Beчния
 • [Quote]На мен ми стана интересно от къде Win32 му има номера[/Quote] От там откъдето има номерата на всички които са се излъгали да му ползват услугите.Не го ли позна? "Прозрачен търг" - търг на който отвсякъде ще му прозира че е нагласен :D [Quote]Сега ми звъни...[/Quote] Помниш ли навремето как те предупреждавах че ще ревеш? Помниш ли че навремето и ти беше на мястото на Бути и одумваше предишните? Колкото до него никога не се е държал като модератор, не знам кой му даде доверие? Тая тема е за триене! :|
  AVKansazov
 • Сега ми звъни Мегател болния и ме заплашва и обижда. Как може модератор да пише такива глупости? Явно Мегател му предлага жалките си услуги! Недопустимо е този човек да бъде модератор! Причината е ясна! Защитава Милен Велчев.
  Beчния
 • Никого не защитавам, ама защо всяка една тема трябва да се превръща в бълвоч? И то без никаква причина!!!
  mishobehar
 • :D Благодаря за рекламата. Мегател - гаражния плъх е предложил жалките си услуги на buttman. Преди беше ги предложил на Ванката и Красимир. Човека е болен и е шизофриник. Миел е прозорци в София и общо взето страда от комплекси. Естествено че не живея с мъже и се одобрявам обратни отношения! Явно човека си пада по Милен Велчев, който си плаща да го....оправят. Заплашване и Мишо Вехар Болен човек търси състрадание :D
  Beчния
 • Написаното от мен е вярно. Има отношение към форума. Доста умни и компетентни потребители тук напуснаха форума заради доносите на този човек. Аз лично също съм получавал много бележки от него. Това е човека с най-много профили тук, който сее интриги. Със сигурност има някакво разстройство, профилите му водеха дискусии помежду си. (no)
  buttman
 • тая тема я обърнахте на лична драма, очевидно има някакви любовни отношения и някой е бил зарязан, но все пак си има специални форуми/сайтове за подобни отношения.. И е добре и прикачените снимки да се махнат все пак По темата - едва ли някога ще се разбере истината за ктб/бтк, поне да продават телекома на някой сериозен инвеститор и да се развива компанията
  maxito2
 • Аз бях с впечатлението, че Вечния е духовен човек осъждащ гейовете и негрите.. :( Някой други и те се засегнаха :D Не е лошо момче май, тука има много други които трябва да се покажат.. Като човека който се засегна не пряко и Елфа който вика на всеки педал и циганин и дават определения на милиони хора. С Вечния беше наистина малко грубо.. Все пак кой с кого си го слага си е негова работа. На мен ми стана интересно от къде Win32 му има номера.. :D
  sladyrko