Мобилно приложение дава информация за самолетните полети от българските летища

Мобилно приложение дава информация за самолетните полети от българските летища
Мобилните приложения с локално съдържание все повече увеличават своя брой и една от компаниите, които полагат големи усилия това да се случи, е Nokia. Като част от дейностите в тази насока е приложението BG Airports. Дело на българската софтуерна компания "Сирма Мобайл", то предоставя информация за самолетните полети от и към летищата в София, Варна и Бургас в реално време. Засега е достъпно за телефоните с Windows Phone, но предстои да бъде създадена версия и за Windows 8, iOS и Android.

 • [Quote]защото[B] [u]тим[/u][/B] много надуха цените и на билетите и на летищата около мен.[/Quote]:D:D:D:D От където минат трева не никне (no)(no)(no)(no)(angry)(angry)
  rado243
 • Аз от летище Варна или Бургас едва ли скоро ще излитам или кацам. Има ли за букурещското? В момента предпочитам него, защото тим много надуха цените и на билетите и на летищата около мен.
  vladovn
 • От кога трябваше да се направи нещо подобно. Трагедия е, че чак сега се реализира.
  D_Pasarela
 • Мен за София ме интересуваше. Благодаря.:) Че и безплатно...:D
  Ванката
 • Казва се Sofia Airport : http://itunes.apple.com/bg/app/sofia-airport/id376989779?mt=8 Сега видях, че има също така и за Варна: http://itunes.apple.com/bg/app/varna-airport/id386748242?mt=8 Бургас: http://itunes.apple.com/bg/app/burgas-airport/id386759775?mt=8
  SwollenMembers
 • Сподели го да го качим на пада, ако може разбира се.:)
  Ванката