Модул с проектор за закупилите Moto Z2 Play

Модул с проектор за закупилите Moto Z2 Play

Светът все още е футбол и след драматичната групова фаза на Световното първенство по футбол се задават елиминациите, които със сигурност ще ни осигурят още много емоции. Motorola е наясно с това и насочва следващата си промоция именно към феновете на великата игра, които искат да споделят вълненията със своите приятели независимо къде се намират. От утре компанията стартира нова промоция в обектите на Технополис, която ще осигури възможност за закупуване на Moto Z2 Play в комбинация с модул с проектор Insta-Share нa цена едва 629 лева.

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

Иновативните възможности на EON от VIVACOM

В момента това е цената само на телефона, а проекторът се продава за 499 лева, така че предложението определено си заслужава. Промоцията ще продължи 3 седмици или до изчерпване на количествата. Проекторът ползва DLP технология и може да осигури картина с резолюция 854x480 WVGA (480p) и диагонал до 70", а освен това е снабден с батерия с капацитет 1100 mAh, която стига за около 60 минути автономна работа. Когато тествахме джаджата, останахме впечатлени от нейните възможности, но отбелязахме високата цена, която с новата промоция вече не е пречка.

 • Има но е качена горе вдясно- https://www.technopolis.bg/bg/Mobile-phones/%D0%A1%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D1%84%D0%BE%D0%BD-GSM-MOTOROLA-MOTO-Z2-PLAY-DS-GRAY/p/572215
  mamuta70
 • няма такава промоция на сайта
  Mr_Atkinson
 • Z2 play от Китай е $199. Вярно с китайски РОМ ама боотлоадера е отключен така че...
  iavorski
 • Бих казал че си разчистват наличностите в очакване на 3-ката.А проекторът е залежала стока...
  AVKansazov
 • Той този модел, като цяло изобщо определено си заслужава, цената е повече от добра...(yes)
  scenic