Moto Z2 може да предложи стандартен жак за слушалки

Moto Z2 може да предложи стандартен жак за слушалки

Експериментът на Lenovo, който през миналата година лиши флагманите Moto Z и Moto Z Force от стандартен жак за слушалки, явно ще остане в миналото и тази желана от потребителите добавка ще присъства в тазгодишните модели в серията. Това става ясно от нови рендери на Moto Z Force, които са създадени на базата на изтекли CAD файлове, така че би трябвало да са изключително близо до финалния дизайн на устройството. Вече видяхме, че дизайнът на телефона не се е променил много, за да се запази съвместимостта със съществуващите модули, но оформлението на задния панел е малко по-различно. Прави впечатление, че секциите в двата края на корпуса, които улесняват работата на антените, ще бъдат заменени от нова лента, която обхожда периметъра на телефона.

Устройството ще осигури двойна основна камера, овален сензор за отпечатъци, който ще се ползва за навигация в менюто (подобно на Moto G5), двойна LED светкавица върху предния панел и по-заоблени ръбове на корпуса. Въпреки съвместимостта на телефона с аксесоарите Moto Mods, информацията на Android Authority разкрива, че Moto Z2 Force има размери 156,32 x 76,36 мм, което е малко повече спрямо неговия предшественик (155,9 x 75,8 мм), но в същото време дебелината е намалена от 7 мм на 5,99 мм (8,5 мм в зоната на камерата). Засега не е ясно дали това ще се отрази на капацитета на батерията, но явно включването на стандартен жак за слушалки не пречи за постигането на тънък профил.

Android Authority ни показва и рендери на други от очаквани скоро смартфони с марката Moto – Moto E4 Plus и Moto C/C Plus. Изображенията и видеото не разкриват кой знае колко неизвестни неща за устройствата, но поне ни дават добър поглед към тях от всички страни. По-внимателно вглеждане в материалите за Moto E4 Plus разкрива, че задният панел на телефона ще е подвижен (в един от ъглите има вдлъбнатина за лесното му сваляне). Забелязват се сензор за отпечатъци (такъв няма да има в Moto E4) и предна светкавица, а размерите на корпуса може да бъдат 144,5 x 72 x 9,3 мм. Говори се, че устройството ще има батерия с капацитет 5000 mAh. На свой ред Moto C и Moto C Plus се очертават като най-евтините телефони с марката Moto и снимките потвърждават това.

Източник: Android Authority (1), (2), (3)

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция