Motorola One Fusion+ е достъпен у нас с тази цена

Motorola One Fusion+ е достъпен у нас с тази цена

В началото на юни Motorola представи поредното си попълнение в серията смартфони Motorola One, а в случая това беше One Fusion+. Този нов модел отскоро е наличен у нас като можете да го откриете и в нашия онлайн магазин.

One Fusion+ ползва чипсет Snapdragon 730, 6GB RAM и 128GB разширяема до 1TB памет. Устройството предлага и 6.5" Total Vision дисплей със съотношение 19.5:9 и резолюция 2340х1080 пиксела, който заема 84% от предната част на корпуса. Селфи камерата е поставена в подвижен механизъм.

Устройството има батерия с капацитет 5000 mAh, която спорeд Motorola стига за повече от два дни на работа, а зареждането й става при 15 вата. Откриваме още FM радио, но не и NFC възможности. Отстрани на корпуса е поставен и специализиран бутон за активиране на Google Assistant.

Основната камера комбинира 4 сензора с различно предназначение. Главният е 64МР (f/1.8), допълнен е с PDAF автофокус и по подразбиране снима в 16МР, като комбинира 4 пиксела в един. Освен него откриваме още 8МР (f/2.2) ултраширокоъгълна камера, 5МР (f/2.2) макрокамера и 2МР (f/2.2) сензор за боке ефекти.

Сред режимите на снимане са познатият Night Vision плюс портретен, ръчен, Cutout, Spot color и т.н. При трите основни сензора има възможност за снимане в RAW. Предната камера е с резолюция 16МР (f/2.0) и също поддържа комбиниране на 4 пиксела в един за повишаване на светлочувствителността, както и нощен режим.