Motorola One Macro получава ъпдейт до Android 10 в Русия

Изглежда Motorola се готви за по-широко разпространение на обновлението до Android 10 за един от актуалните си смартфони в серията Motorola One – One Macro. След като преди време ъпдейтът беше пуснат в Индия и Бразилия, сега благодарение на ITHome научаваме, че той е достъпен и в Русия. Софтуерът с версия QSB30.62-19 включва очакваните новости с Android10, както и поправките за сигурността на операционната система за декември.

Препоръчани оферти

Аксесоари за:

Motorola One Macro предлага LCD екран с диагонал 6.2 инча, резолюция HD+, съотношение на страните 19.5:9 и капковиден прорез, в който се намира 8MP селфи камера с бленда f/2.2. Сред останалите основни характеристики са чипсет MediaTek Helio P70, 4GB RAM, 64GB разширяема памет и батерия с капацитет 4000 mAh с технология за бързо зареждане при 10W.

Основната камера е тройна, като се отличава с 2-мегапикселов сензор с макрообектив, който може да фокусира обекти при разстояние до 2 см. Останалите сензори са 13MP с бленда f/2.0 и 2MP за боке ефекти. Въпреки че е член на серията Motorola One, и този модел (подобно на One Zoom) не е част от програмата Android One. Очакваме скоро телефонът да бъде обновен до Android 10 и у нас, но както е видно, процесът е поетапен.

Източник: Ithome

Финтех революцията е вече факт. Разбери как да сложиш целия си портфейл в смартфона.