Потвърждава се наличието на тройна камера при Samsung Galaxy A11

Очакваме съвсем скоро Samsung да представи редица нови попълнения в серията Galaxy А, а един от тях ще е Galaxy A11. Към края на миналия месец благодарение на преминаването му през процеса по сертификация във FCC научихме, че той ще разполага с батерия с капацитет 4000 mAh, тройна основна камера и четец на отпечатъци, разположен на гърба на устройството.

Препоръчани оферти

Сега информацията за наличието на тройна камера се потвърждава от снимка на задния панел на модела, която е станала достояние на сайта 91mobiles. Секцията е с вертикална ориентация и е разположена в горния ляв ъгъл. Освен това става ясно, че задният панел ще е пластмасов, което е очаквано за този по-нисък клас устройства.

Преди време смартфонът премина и през Geekbench, а оттам научихме, че той ще предложи чипсет Snapdragon 625/626, 2/3GB RAM, 32GB памет за файлове и Android 10 с One UI 2.0. Според някои слухове обаче е възможно компанията да заложи на 64GB като базова опция за вградената памет. Моделът най-вероятно ще е наличен в бял, червен, син и черен цвят с цена от 10 000 рупии (128 евро). Сред останалите модели на компанията, които могат да дебютират скоро в бюджетния и средния клас, са още Galaxy A31, A41, M11, M21 и M31.

Източник: 91mobiles