Motorola razr – какво е да си наследник на една легенда

През вече далечната 2004, преди ерата на смартфоните, Motorola представи първата версия на легендарния си сгъваем телефон – RAZR. Той се превърна в огромен хит и беше желан от милиони потребители. Сега, години по-късно, компанията вдъхва нов живот на бранда, този път под формата на смартфон със сгъваем екран.

Препоръчани оферти

Именно с razr 2019 ще ви запознаем отблизо в новия ни специален проект. Устройството предложи някои от най-отличителните черти на своя славен предшественик като прецизна изработка, отличителен дизайн, премиум материали и компактни размери. Към това обаче бяха добавени всички предимства на съвременните смартфони и иновативен сгъваем дисплей.

Най-вероятно ще ви е интересно да научите и част от историята зад създаването на новото устройство, която е интригуваща. Сред отличителните и иновативни черти при него са дисплеят и механизмът, който трябва да осигури безпроблемната работа при сгъване и разгъване. Освен това ще споделим и за предимствата на външният Quick View дисплей, който може да бъде от голяма помощ в ежедневието. И тъй като дизайнът е сред ключовите елементи в устройството, няма да пропуснем в какви варианти е достъпно то.

 • Наследник, ма 10 пъти по-скъп...
  Sagaroth
 • Беше, беше.
  Беше символ на елегантност и като цяло доста добър телефон искан и купуван от много хора.
  В сектора телефони не бих казал, че не е легенда.
  radko89
 • И кога по-точно дърворола razr е била легенда?
  n1
 • Имам приятел с този телефон, няма такова смешно телефонче, екрана се надига след орваряне и затваряне и може под екрана да влезе молив, толкова е голяма пролуката, а за разни дребни неща да не говорим, батерията издържа половин ден, камерата е на ниво бюджетен телефон, Сега го е пуснал в olx за два бона и няма желаещи
  dani1974