Motorola razr получава нови функции с Android 10

Motorola razr вече се предлага и в България през A1, а междувременно устройството получи ъдпейт до Android 10, който носи много интересни подобрения. Обновяването стартира на 11 май, така че може да мине малко повече време, докато достигне до всички съвместими устройства, но пък си струва чакането.

Препоръчани оферти

Външният Quick View дисплей вече е много по-функционален, като осигурява бърз достъп до избрани контакти с плъзване на пръст, а освен това поддържа разглеждане на съобщения от повечето популярни приложения за комуникация. Възможно е и отговаряне чрез Smart Reply или пък през новата Quick View клавиатура.

Дисплеят поддържа провеждане на видеоразговори с основната камера за по-добро качество на изображението, а освен това предлага повече възможности при заснемане на селфита. Достъпни са повече режими на снимане, а преминаването в селфи режим освен с бързо завъртане на китката става и чрез плъзване на дясно върху екрана.

Ъпдейтът позволява и на повече приложения да ползват външния дисплей. Така например вече можете да видите указанията при навигация с Google Maps или пък да управлявате музикални приложения като Spotify, YouTube Music и Pandora. Добавени са и повече опции за персонализация чрез теми, които се поддържат и за основния интерфейс – тази възможност беше представена с Motorola Edge+ и позволява промяна на цветовете и на формата на иконите.

Източник: Motorola