Motorola с предложения за Свети Валентин

Motorola с предложения за Свети Валентин

Като начин да отбележи задаващия се празник на любовта Свети Валентин Motorola обяви серия интересни оферти и намаления за различни устройства в търговската мрежа и при телекомите, а някои предложения включват подаръци и комплекти с други устройства.

До 25 февруари в официалния онлайн магазин на Motorola Moto Store може да се намери moto g9 plus в комплект с безжични слушалки на цена 399 лв вместо 479 лв. Телефонът е наличен в златен и син цвят. В допълнение до 16 февруари VIVACOM предлага до 150 лв отстъпка за смартфони Motorolа, закупени през официалния сайт на оператора. Доставката е безплатна и се прави за срок до 48 часа.

До 28 февруари Telenor предлага moto g9 play в комплект с безжични слушалки Moto Buds Charge с намаление 50 лв в комбинация с план Тотал+ 23.99 или по-висок. ОСвен това компанията изкушава любителите на фотографията с иновативния телефон с изскачаща камера Motorola one fusion+ в комплект с фото принтер Canon.

Вземи Motorola Moto G9 Play, 64GB + 4GB RAM от Citytel на промо цена. Безплатна доставка до София, възможност за изплащане.

А1 не са заложили конкретни оферти за телефони Мotorola този Свети Валентин, но можете да вземете moto g9 play или moto g8 в комплект с телевизор Philips 32PHT4203. Сред офертите в други търговски канали са moto g9 plus 128GB от Техномаркет за 389 лв, а в Технополис до 16 февруари moto one fusion+ е намален с 30 лв до 419 лв.