Mрежата на vivatel активна от 5 ноември

Mрежата на vivatel активна от 5 ноември
Mрежата на vivatel ще бъде активирана на 5 ноември, съобщиха от мобилния оператор. Компанията стартира с конкурентни предложения за потребителите на предплатените мобилни услуги - чрез vivatel те ще имат възможността да се обаждат навсякъде в България за 37 стотинки на минута (без ДДС), както и да изпращат sms-и на цена от 16 стотинки за съобщение. Mинималната първоначална таксувана продължителност на разговора е 30 секунди. "За да възнаградим нашите първи клиенти, ние им предлагаме уникална промоция", съобщава директорът на "Продукти и услуги" на оператора Гари Радклиф. "Всичко, което клиентите на vivatel изразходват до 6 януари 2006 г., ще им бъде възстановено на 7 януари 2006 г. Цялата стойност на всеки разговор, всеки sms, както и на всички останали услуги на vivatel, които са използвали.", пояснява Гари Радклиф. Vivatel предлага и специална оферта на бизнес клиентите си, под мотото "По-малко такси, повече минути". Срещу 15 лева месечен абонамент, бизнес клиентите получават 100 минути за разговори до абонати на оператора и фиксираните мрежи в България. Компанията стартира с национално покритие и всички видове услуги, като в изграждането на мрежата си се възползва максимално от възможностите на БТК.

 • wzeh i se registrirah :) gornoto ne beshe napisano ot men :)
  ogydogy
 • 0,37/сек е засега е към всички но така ще е само 2-3 дена :) С официялния старт в сряда това ще го променим и ще остане само за в мрежата на viva. Повярвай знам за каво говоря :-) За какви 0.37 лв. на секунда говориш?! Егати и цената. Твърдиш, че знаеш какво говориш, но явно не е така. Надявам се да грешиш :-)
  DefaultUser
 • 0,37/сек е засега е към всички но така ще е само 2-3 дена :) С официялния старт в сряда това ще го променим и ще остане само за в мрежата на viva. Повярвай знам за каво говоря :-) При положение че бизнес плановете им с Мтел се говори най-малко за 36ст/мин без ДДС имам основание да ти вярвам :(
  DefaultUser
 • Това не е никакво инфо. Колко струва смс до чужбина? А 0.37/мин към всички мобилни и фиксирани мрежи у нас ли е? 0,37/сек е засега е към всички но така ще е само 2-3 дена :) С официялния старт в сряда това ще го променим и ще остане само за в мрежата на viva. Повярвай знам за каво говоря :-)
  DefaultUser
 • Какъв ти е номера да ти се обадя, за проба? Колко струва и от къде си закупил карта ВИВАТЕЛ??? 0877 032500
  DefaultUser
 • http://vivatel.bg/bg/news.php?news=8 mrejata e aktiwna ot 00:00 chasa! Какъв ти е номера да ти се обадя, за проба? Колко струва и от къде си закупил карта ВИВАТЕЛ???
  DefaultUser
 • http://vivatel.bg/bg/news.php?news=8 mrejata e aktiwna ot 00:00 chasa! Това не е никакво инфо. Колко струва смс до чужбина? А 0.37/мин към всички мобилни и фиксирани мрежи у нас ли е?
  DefaultUser
 • Днес е 5 ноември , а на сайтовете на бтк и вивател няма нито дума за новите предложения. http://vivatel.bg/bg/news.php?news=8 mrejata e aktiwna ot 00:00 chasa!
  DefaultUser