Мтел пуска Samsung Galaxy Note II от понеделник

Мтел пуска Samsung Galaxy Note II от понеделник
Новата версия на популярния Samsung Galaxy Note ще се появи в магазините на Мтел от понеделник, 29 октомври. Операторът съобщи, че устройството ще се предлага на цена от 38,90 лв. на месец с тарифен план Mtel SURF&TALK XL. Samsung Galaxy Note II е снабден с 5,5" HD Super AMOLED дисплей с резолюция 1280 x 720 пиксела и четириядрен процесор с честота 1,6GHz, допълнен от 2GB RAM. Писалката S Pen е подобрена и вече разпознава до 1024 степени на натиск, а възможностите й за използване в интерфейса са увеличени значително.

 • Заключвам темата. Който иска да чисти, оставям му отворена възможност.
  vladovn
 • [Quote]Налага се да направя малко офтопик След като повече от 12 часа никой от модераторите не реагира. Известния бургаски ДЪЛГОГОДИШЕН потребител и ДУШМАНИН на форума вече кадрува тук Разправи се с 2 предишни модератори и вечи полетя в небето от щастие,че наложи своето. Не искам повече да се спори с тях. Ок? [B]Момко,лекувай се.[/B] [/Quote] Off :D:D:D Само за последната обида заслужаваш бан... кой си ти бре гда се налага да се обаждаш ? Я се скрий в дупката откъдето си се пръкнал. аз "кадрувам" тук от създаването на форума, какво знаеш ти, хайде модовете да почистят офтопика, и немога да разбера ти защо си на всяка манджа мерудия, както виждаш никой не те закача, стой си кротко и не се обаждай винаги неподготвен. ОК? Нещо май все се обаждаш като пиша , добре си сменил ника но още малко глупости като подрънкаш и ще те разкрия кой си и за какво се бориш всички да се посмеем. :D:D:D(whistle)(no)
  Beчния
 • Налага се да направя малко офтопик:| След като повече от 12 часа никой от модераторите не реагира. Известния бургаски ДЪЛГОГОДИШЕН потребител и ДУШМАНИН на форума вече кадрува тук :S:X(angry)(no) Разправи се с 2 предишни модератори и вечи полетя в небето от щастие,че наложи своето. [Quote]Не искам повече да се спори с тях. Ок?[/Quote] mod edit: Като имаш нещо да казваш на някой, му прати ЛС. vladovn
  motofen2
 • Очакваше се вчера даже обиколих няколко магазина и въобще не знаеха кога, ще го имат в наличност, казаха ми от понеделник натам..:)
  Ванката
 • [Quote]Ти плюеш единствено по мтел. Когата ти помогнах в този случай, които си посочил, си затрая като женски полов орган . Абе какво да се прави, явно само мтел може да раздвижи това блато с някаква новина. Иначе само телефони обсъждате (angry)(angry)[/Quote] Да, проблема за който ми помогна беше решен, коригираха сметката и сега няма проблем, за което ти благодаря за идеята директно да се свържа с *88. Но така и не ми се обадиха, а на 2 места служители на Мтел ми казаха очаквайте обаждане на колеги по случая! И то разбрах по случайност, защото срока за плащане на сметката изтичаше и трябваше да я платя, защото иначе щаха да върная номера към Мтел заради неплатена сметка след прехвърлянето. Обещаното обаждане го чакам вече 10-ти ден. И системата за билинг трябва да е автоматична и изобщо да няма такива грешки. Само че нали е по-лесно да краднат още някой лев от абоната преди да напусне с надеждата той да не се занимава или дори да не разбере, че има грешка и е ощетен. И като не вярваш, че плюя и по другите оператори, вземи се разрови малко в мненията ми, преди да пишеш безпочвени обвинения.
  nmnikolov
 • Разбирам, че някои се ядосват за някакви работи, ама оспамихте цялата тема вместо с полезна информация, то с какви ли не нападки. Някой знае ли кога телефонът ще бъде пуснат във Виваком? На Мтел цените са абсолютно неприемливи!
  galaxybg
 • Сега кво, ще кажете че нещо не сме добре с колегата ли?! Зрителни халюцинации? (angry) Както и да е..., няма да споря повече, оправяйте се. (no)
  cassius
 • По тази тема за момента няма изтрити мнения. Последното изтрито мнение във форума е изтрито 24 часа преди публикуването на тази новина. Нещата се свеждат до това някой да доказва, че няма сестра.
  SpekDamage
 • Ти плюеш единствено по мтел. Когата ти помогнах в този случай, които си посочил, си затрая като женски полов орган . Абе какво да се прави, явно само мтел може да раздвижи това блато с някаква новина. Иначе само телефони обсъждате (angry)(angry)
  Swabhav
 • Много съветници нещо станахте(woo) Брябряяя въй, въй: ) хайде успокойте се и спрете да нападате Асен. За мен той е съвестен мод както и Владо. Не искам повече да се спори с тях. Ок? Вие ибегла представа си нямате за да знаете какво беше тук с един селянин мод и олигофрен наркоман болен айфонфен Дизел. Молете се те да не се върнат в играта, тогава ще разберете къде зимуват раците...;) ;)
  Beчния
 • Asenna5 -немам скрийншотчета или доказателства по разбираеми причини, но самият факт че и в др пост се споменава за въпросните коменти си говори достатъчно :) ПС: съветвам те да не ме банваш за \"подвеждащо мнение\" и т.н. <3 Също така те съветвам да прочетеш мн внимателно правилата на форума, който са те наели да стопанисваш -в нета вс се следи...знаеш как е ;7
  Dreamstalker
 • Вижте драги админчета...вчера си го купих телефончето и поради това последните дни нон-стоп кисна в сайта и преглеждам темичките около устройството, та този пост като излезе веднага ми попадна -коментарите се появяват минути по-късно когато давам refresh и ми изникват....30-тина мин по-късно проверявам пак и ги няма (: -не съм единственият свидетел на въпросният bullshit, и дори се очудих, че и др хора са забелязали при усл че се изтриха доста бързо (: Не плюя и не обвинявам Мтелци -това тук е твърде дребно и не вярвам да имат подобна политика, но ми е интересно все пак защо се изтриха въпросните мнения ^.^
  Dreamstalker
 • /off: Ако имаш оплакване от модераторите, то пиши на администратора. Ако имаш конкретно нещо да ми кажеш, спокойно може да ми пишеш и ЛС.
  vladovn
 • [Quote][B]Няма нито едно изтрито мнение в тази тема, но за пореден път има болни мозъци, на които им харесва да мислят така. Бъди жив и здрав - успя да накараш няколко човека да си мислят обратното. Но ако не дадеш лично на мен някакви доказателства за намеса в темата, които да публикувам лично тук (или ако сам не го направиш, за предпочитане) ще разбереш, че дори тук може да се отнася бан за подвеждащи мнения. ОК :?[/B][/Quote]
  asenna5
 • Значи коментара на Крейзи-то не е първи,имало е първоначално негативни мнения,изтриват ги и ХОП троянския кон заковава една жизнерадостна реплика като за второ начало... Е-е-е,Мтелци - ОСРАХТЕ се направо :X(no)
  motofen2
 • nmnikolov -не ти е добро сравнението........тук става въпрос за току що навлизащ на пазара телефон -интересът е голям и хората търсят info за устройството, при което попадат тук и първите 2-3 коментара са от 1) пич недоволен от цените на Мтел... 2) друг пич които все още изплаща Galaxy Note 1 към Мтелци.........хората са изнервени да чакат Вивателци, насочват се към Mtel, но четат коментарите тук и решават все пак да изчакат още малко........ -с 1 дума лошо е за пазара.........НО магически 2-та коментара се изпаряват и биват заместени от позитивното \"ще сам първи на опашката\" от Crazy, който си има фенчета из форума (:
  Dreamstalker
 • Абе не е така точно така, както твърдиш, защото аз имам доста негативни мнения за Мтел и не са ми изтрити. Всъщност постоянно се плюят операторите, като аз лично плюя и по трите, защото са един и същи... Ето и пример: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?parent_id=411435&cat_id=15&view=0
  nmnikolov
 • Имаше няколко поста на хора изказващи мнение леко негативно за мтел , общо взето че ще излезе скъпо телефона + плана. И изведнъж - ХОП - тези мнения ги няма. Как така някой си позволява да цензура мнения които са написани по правилата. Мнения написани грамотно, на български, без псувни и такива подобни неща. Но не изнасят на старото куче с новата козина!? Явно вече има хора от въпросния оператор, които стоят във форумите за да следят сакън някой да не каже нещо лошо. Все пак са с ново лице.. явно и нови стратегии. (no) Ето аз например, заради такова поведение пък, никога няма да се върна на мтел отново!(no)
  cassius
 • Админа,който взема официално становище е един.Защо пък точно него забъркваш?И всъщност двама сте хората,които твърдите за изчезнали мнения.Някой трябва да потвърди или обясни ситуацията.
  motofen2
 • Телефонът не би трябвало да е кодиран. А и да е.... разкодирането му ще става за секунди :)
  galaxybg