Музеят на BMW в Мюнхен през камерата на Huawei Mate 10 Pro

Музеят на BMW в Мюнхен през камерата на Huawei Mate 10 Pro

В средата на месеца посетихме Мюнхен за премиерата на новата серия Mate 10 на Huawei и след събитието имахме възможност да разгледаме столицата на Бавария. Хубавото време ни позволи да направим много снимки с Huawei Mate 10 Pro и преди да публикуваме нашето ревю, решихме да споделим част от заснетото в две от задължителните места за феновете на BMW.

Разбира се, става дума за изложбения център BMW Welt и намиращия се до него музей на компанията, който на свой ред е в близост до знаковата централа на компанията, която е оформена като автомобилни бутала. Имайте предвид, че устройството все още не е с финалната версия на софтуера и до пазарната му премиера в средата на ноември (в България ще се появи през декември) очакваме да получи още ъпдейти.

BMW Welt съдържа шоурум на актуалните автомобили, велосипеди и мотоциклети на BMW, а освен това демонстрира модели на Mini и Rolls-Royce, които също са част от BMW Group. В сградата с футуристичен дизайн са поместени още ресторант, магазини с брандирани продукти, зали за презентации и зона, в която направилите поръчки могат да получат автомобилите си по специален начин (издигат се на кръгли платформи от пода) и с VIP обслужване.

Сградата е свързана с пешеходен мост с музея на BMW, в който на няколко етажа са изложени многобройни експонати, обхващащи историята на BMW от началото през 1916 година до наши дни. Сред изложените обекти има концептуални модели и редки автомобили като колата на Елвис Пресли, докато служи в Германия, и изрисуван от Анди Уорхол автомобил. Албумът със снимки и клипове е тук. Сред файловете има няколко кадъра от Мюнхен плюс демонстрация на възможностите на камерата за снимане в чернобял режим, за създаване на боке ефект и за двукратно приближение.

Подобно на Mate 9 и Mate 10 Pro осигурява двойна основна камера с технология на Lеica, която комбинира 20МР монхромен и 12МР RGB сензори. Този път и двата сензора са с бленда f/1.6 за улавяне на повече светлина и създаване на естествен боке ефект, а цветният отново има оптична стабилизация. Камерата отново включва четири метода за фокусиране и ги прилага според условията, а работата й е подпомогната от новите възможности за изкуствен интелект, които са вградени в чипсета Kirin 970.

Те осигуряват разпознаване в реално време на сцената и обектите и прилагат съответните настройки, като променят динамично цвят, контраст, яркост, експозиция и т.н. Изкуственият интелект помага и при симулиране на боке ефект при портрети и селфита. Оставяме ви с галерията снимки, а повече за камерата на Mate 10 Pro очаквайте в нашето ревю на телефона.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Мисля, че избрах следващият си телефон.. стига да се появи при Теленор. Mate 10 Pro доста ми допада, повече от всеки друг смартфон за сега. Две години използвах бранда Хуауей и останах повече от впечатлен. За съжаление, смених моя Хуауей с OnePlus 5. Видяло се е, че V30 няма да се появи в България, тъй че чакам с нетърпение Mate 10 Pro.
    bladyy