MX Player вече поддържа режим Picture-in-Picture

MX Player вече поддържа режим Picture-in-Picture

Едно от най-популярните приложения за Android гледане на видео най-сетне получи поддръжка за една отдавна чакана от потребителите опция. Става дума за MX Player, а функцията, която дойде с последния ъпдейт, е възможността за работа в режим Picture-in-Picture. С новата версия с номер 1.11.3 потребителите вече могат да продължат да гледат видео, докато правят нещо друго с телефона.

Активирането на функцията става през иконката в инструментите за контрол на плеър,а докато гледате видео. След това можете да местите прозореца където искате върху екрана, а в него има бутони за управление на възпроизвеждането, за отваряне на цял екран или за затварянето му. Според списъка с промените новата функция е налична само за телефони с Android 8.0 Oreo или по-нова версия.

Източник: Google Play

Оферти на деня

 • Пиша и гледам, като не виждам нещо странно в това :) Какво имаш предвид под оригинален плеър ?
  Боби13
 • Много стара функция на оригиналния плеър Боби. Едва ли пишеш и гледаш едновременно :)
  Mkk1
 • Напълно нужна функция, особено за таблетите !
  Боби13
 • Напълно ненужна функция. Аз съм с МХ Про 1.10.50 , за кодек x265 и DTS .По-добре да наблегнат на кодеците, най-вече за х265 и ISO формат който не се поддържа, по-точно не го отчита правилно . Има още много да се желае, но за сега е най-продуктивния плеър за андроид...
  Mkk1
 • Браво !
  Боби13