На практика

На практика
Верига магазини Germanos представи модели от последната серия на Sony Ericsson. Основната тема в презентацията пред журналисти беше практическото приложение на модерните комуникации във всекидневието ни. Специално внимание бе обърнато на Sony Ericsson P900. След кратко представяне на модела и неговите възможности бе направена демонстрация за изпращане на мултимедийно съобщение през GPRS, както и Интернет връзка, чрез CSD и GPRS. Музикалният Bluetooth MP3 плеър HBM-30 и Sony Ericsson Bluetooth CAR-100 привлякоха интереса на поканените гости и журналисти и разведриха обстановката.

Новата революционна концепция, наречена FLAGSHIP, е част от инициативата, представена миналата вечер на потребителите в новия магазин от Веригата магазини Germanos на ул. ”Раковски”, която ще продължи до края на седмицата.
Известни столични журналисти, лекари, бизнесмени, банкери и адвокати са поканени, за да се запознаят с последните технологии и да се срещнат с мениджърите на българската компания. FLAGSHIP е новата технологична секция в магазина, където потребителите могат с помощта на обучените продавач-консултанти на Germanos да изпробват всички предпочитани от тях апликации на последните технологични новости.