Need for Speed: Hot Pursuit Remastered идва на 6 ноември

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered идва на 6 ноември

Още през лятото се появи информация, че EA готви ремастерирано издание на хитовата игра Need for Speed: Hot Pursuit, и сега новината получи официално потвърждение. Новата версия ще се появи на 6 ноември, като ще е налична за PC, PlayStation 4 и Xbox One, а на 13 ноември ще достигне и до Nintendo Switch.

Подобно на Burnout Paradise Remastered играта е съвместно дело на Stellar Entertainment и оригиналния разработчик Criterion. Need for Speed: Hot Pursuit Remastered ще включва цялото допълнително съдържание (DLC), което беше налично за оригиналното издание, а разработчиците целят играта да осигури кадрова честота 60fps в PC, PS4 Pro и Xbox One X и 30fps при Switch, PlayStation 4 и Xbox One.

Освен подобрената графика в играта са направени различни дребни промени, а освен това се поддържа междуплатформена мултиплеър игра. Добавени са и различни постижения, които можете да отключите. Играта ще струва 40 долара за PS4, Xbox One и Nintendo Switch и 30 долара за PC през Steam и Origin.

  • Аз мисля, че изглежда доста прилично и при положение, че е една класика, която навява куп спомени с удоволствие ще я купя да я поиграя.
    Ако направят и ремастър на поршето просто ще си ударя г*за в тавана от кеф :lol:
    radko89
  • Не виждам голяма разлика в графика, пътно поведение и контрол с NFS The Run, която съм играл 2013-14 и определено беше голям фън. Все пак, Remastered излиза 2020, да не говорим колко време след Hot Pursuit...
    MEnergy