Неофициален ROM на Windows Phone 7 за HTC HD2 поддържа официални ъпдейти

Неофициален ROM на Windows Phone 7 за HTC HD2 поддържа официални ъпдейти
Собствениците на HTC HD2 официално нямат право на ъпдейт за Windows Phone 7, но винаги могат да се възползват от неофициален софтуер. Още повече, че от XDA Developers са успели да осигурят и официални ъпдейти с неофициалния ROM на платформата за HTC HD2. Софтуерът е с версия 7.0.7004.0, който е първата версия на Windows Phone, която Microsoft пуснаха миналата година. Освен това можете да си изберете език измежду английски, немски, френски, италиански и испански, както и имате възможност да ъпдейтнете платформата до версия 7720, която всъщност е Windows Phone Mango. Подробни инструкции как да смените операционната система на HTC HD2 можете да намерите на страниците на XDA Developers.

 • Според теб колко часа трябва да изкара при слушане на интернет радио, за да се каже че е добра батерията? :)
  emosc [Vivacom]
 • В началото като видях http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1236027 ми се видя много за четене и много сложно и ме до мързя,но всичко стана толкова просто и лесно,този 7720.68 много ме радва :)
  porno_swim
 • Ей, все недоволния, за]о ти сам не си направи[ телефон?!
  keyone
 • Я пусни някое интернет радио да видиш дали и половин ден ще сзкара с тази батерия, с каквато и да е ОС.:)
  mkpetrov
 • Така е,аз си взех пълен набор за случая - втора с нормален капацитет,голямата и USB Docking Station :) За съжаление пропуснах да проверя как е в [i][B]e-bay[/B][/i].Тази оферта е по-изгодна от на Джеф- 80 лв @drkalo Не му се дразни на човека-най-вероятно никога не го ползвал това чудесно апаратче,а само го гледал отстрани и в сайтове ;)
  motofen2
 • @ mkpetrov К'во си пушил, бе?! "FAIL" Замисли се преди да напишеш подобна глупост :X ! HD2 е ключов модел, който беше първият по рода си. И до днес го използвам с "жалката му батерия" и го зареждам 1 път на 2 дни с NexusHD2 Android 2.3.5. Има ли друго мобилно устройство, на което да са подкарани толкова операционни системи?!
  drkalo
 • Затова HTC помислиха и изкараха 2300 mAh батерия, която издържа много повече, и телефона е по-удобен за хващане (според мен) ;) ^ едновременно :D
  fintaraBG
 • На който не му стига батерията си взема или допълнителна или това - http://www.ebay.com/itm/GENUINE-HTC-BP-E400-2300MAH-EXTENDED-BATTERY-HD2-/200522183850?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2eb00db4aa ;)
  sirgeorge
 • Този телефон се оказа уникален, какво ли не му сложиха, че го и ъпдейтват. То затова цената му е по-висока и от дхд и хд 7, уникален тел. Който си го е взел преди 2 години, не се е прецакал със сигурност :) Само батерията му е доста зле, но.... :)
  makeno
 • С тази смешна батерия и 15 ОС-и да му се качат, все си е Fail.:)
  mkpetrov