Nokia Lumia 830 вероятно ще наследи Lumia 710

Въпреки че наскоро Nokia представи куп телефони от серията Lumia, някои от които варианти за конкретни оператори, компанията има и други изненади с Windows Phone 8. От форума на китайския сайт Dospy идват снимки на нов модел, който според информацията носи името Lumia 830. Независимо от тази поява обаче, той няма да е наследник на Lumia 820, която е на пазара съвсем отскоро, а вместо това ще мине за продължение на Lumia 710, което означава, че ще има достъпна цена в средния ценови клас.

На снимките се вижда смартфон, чийто дизайн донякъде напомня на дизайна на HTC 8X, а освен това става ясно, че ще се предлага в различни цветове - прави впечатление зеленото, каквото досега не сме виждали в серията Lumia.

Слуховете за плановете на Nokia включват модел с кодовото име Zeal, който ще е с 4.3" дисплей, двуядрен процесор с честота 1GHz, 512 MB RAM, 8GB вградена памет и microSD слот. Не е изключено това да е именно телефонът на снимките.

http://bbs.dospy.com/thread-15487476-1-702-1.html
  • Страхотни диагнози поставяш. Най-добре ще е да си мълчиш и да не ни облъчваш с ограниченост и тъпота. По темата: Телефончето и характеристиките му изглеждат добре и мисля, че това е адекватен наследник на популярния 710.
    Wishmak3r