Nokia Lumia 830 вероятно ще наследи Lumia 710

Nokia Lumia 830 вероятно ще наследи Lumia 710
Въпреки че наскоро Nokia представи куп телефони от серията Lumia, някои от които варианти за конкретни оператори, компанията има и други изненади с Windows Phone 8. От форума на китайския сайт Dospy идват снимки на нов модел, който според информацията носи името Lumia 830. Независимо от тази поява обаче, той няма да е наследник на Lumia 820, която е на пазара съвсем отскоро, а вместо това ще мине за продължение на Lumia 710, което означава, че ще има достъпна цена в средния ценови клас.

На снимките се вижда смартфон, чийто дизайн донякъде напомня на дизайна на HTC 8X, а освен това става ясно, че ще се предлага в различни цветове - прави впечатление зеленото, каквото досега не сме виждали в серията Lumia.

Слуховете за плановете на Nokia включват модел с кодовото име Zeal, който ще е с 4.3" дисплей, двуядрен процесор с честота 1GHz, 512 MB RAM, 8GB вградена памет и microSD слот. Не е изключено това да е именно телефонът на снимките.

http://bbs.dospy.com/thread-15487476-1-702-1.html

  • Страхотни диагнози поставяш. Най-добре ще е да си мълчиш и да не ни облъчваш с ограниченост и тъпота. По темата: Телефончето и характеристиките му изглеждат добре и мисля, че това е адекватен наследник на популярния 710.
    Wishmak3r