Nokia отстрани проблемите с връзката на Lumia 900

Nokia отстрани проблемите с връзката на Lumia 900
Ден след търговската премиера на Nokia Lumia 900 стана ясно, че устройството е споходено от софтуерен бъг, който изтрива настройките за LTE и 3G мрежи и на практика потребителите на AT&T нямат достъп до мобилен интернет. Компанията обеща да пусне ъпдейт на 16 април, но изглежда е готова да зарадва потребителите си по-рано и софтуерната поправка вече може да бъде инсталирана чрез Zune (Windows) и Windows Phone Connector (Mac). Въпреки това, потребителите, които закупят смартфона до 21 април ще получат обещаната отстъпка от 100 долара в следващата им месечна сметка. Последното на практика ще им осигури Nokia Lumia 900 безплатно, тъй като цената на устройството при подписване на договор е 99 долара.

www.nokiausa.com/lumia900update

 • Не мога да разбера защо хейтиш толкова много Nokia. Да не би други играчи на пазара да не са се излагали със софтуерни бъгове и т.н.? Поне Nokia не отрича наличието на проблем до последно, както други компании. Nokia реагираха в пъти по-адекватно.
  Wishmak3r
 • :D:D:D
  rado243
 • Логично, щото ако компенсират хората заради бъгове ще фалират.
  edin
 • Тия пари ти ги връщат, за да стимулират продажбите, а не за да компенсират хората заради софтуерния бъг. Бързото пускане на фикс е разбираемо, защото Nokia възлага големи надежди на смартфоните си с WP7 в САЩ.
  Wishmak3r