Samsung обещава телефони с Windows Phone 8 през втората половина на годината

Samsung обещава телефони с Windows Phone 8 през втората половина на годината
Наскоро се заговори, че Samsung се кани да пусне 3 смартфона с Windows Phone през втората половина на тази година. Информацията дойде от китайския сайт WPDang и според нея един от новите модели ще е Samsung Mandel SGH-i667 с LTE възможности, WVGA дисплей и Windows Phone 7.5. Другите два е възможно да бъдат с Windows Phone 8 Apollo. Междувременно представител на тайванското подразделение на Samsung е потвърдил пред сайта ePrice, че Windows Phone Apollo ще дойде в телефоните на компанията през втората половина на годината. Най-вероятно това няма да стане пред октомври, тъй като очакваме Microsoft да пусне новата версия след това. Засега няма допълнителни детайли за възможностите на новите телефони на Samsung.

 • И Kolqta и kosta1961 като нокия фенове ще си вземат по един. Или само 1 на "двамата" ;) Самсунг да не се принизява до нивото на нокия на които последната година обещанията им са 10 повече от резултатите.
  AVKansazov
 • 80% от средно 2% пазарен дял;) http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:uvyOf4e364UJ:www.reuters.com/article/2012/03/20/us-nokia-britain-research-idUSBRE82J0RX20120320+2012+%22windows+phone%22+share&cd=5&hl=bg&ct=clnk&gl=bg При това "голям" процент от тези 2% са Нокия-зомбита от едно време, които са си ги купили само защото са Нокия.
  mkpetrov
 • Ще пуснат телефон с WS8, ама след Нокия.Както знаем Нокия е статегическия партньор на Майкрософта. Така че жалтурите ще се наложи да почакат. Нокия ще генерира миниму 80% от продажбите на телефони с WS.
  Kolqta
 • Samsung отдавна произвежда WP устройства и омниата за мен все още е най-добрият уиноус фоун. Да не забравяме обаче, че нокия е доста облагодеталствана от windows и е с едни гърди напред по отношение на софтуера спрямо другите производители. На мен лично обаче ми липсват сони при WP телефоните. :)
  makeno